قزوین- دبیر و هماهنگ کننده ملی پژوهشگران ارشد و محققین معین وزارت جهادکشاورزی گفت: دانشی که منجر به افزایش درآمد برای کشاورز نباشد توجیه اقتصادی ندارد و بهره بردار به سختی می‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نوری ظهر دوشنبه در گردهمایی تخصصی نقش محققین در مدیریت دانش کشاورزی که با حضور امیری لاریجانی مدیرکل دفتر ترویج دانش و فن آوری جهاد کشاورزی و کارشناسان پهنه و محققین مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: دانش تولید شده باید به مزارع بخش کشاورزی انتقال یابد تا کشاورز بتواند بر مبنای آن حرکت کند.

وی افزود: اگر سرمایه گذاری به روش صحیح بر روی دانش صورت گیرد کشور بستر و پتانسیل مستعدی در خیلی از بخش‌های کشاورزی دارد و منجر به توسعه بیشتر خواهد شود.

نوری تصریح کرد: کشور آنقدر که به ترویج نیاز دارد به تحقیقات نیاز ندارد زیرا بیشتر تحقیقات ما دپو شده و فرصت انتقال به بهره بردار ایجاد نشده است بنابراین باید نوع گفتار عملی به بهره بردار مد نظر قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۸ هزار پهنه و ۸ هزار مروج مسئول پهنه در کشور مشغول فعالیت هستند.

دبیر و هماهنگ کننده ملی پژوهشگران ارشد و محققین معین وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم اهمیت دانش در بخش کشاورزی بمنظور بالا رفتن متوسط تولید بهره برداران تاکید کرد.