رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تدوین سند جذب هیئت علمی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این سند در راستای سند تمایز دانشگاه تدوین شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد آقاجانی امروز در مراسم چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تأسیس مرکز امور هیئت علمی در دانشگاه یکی از اقدامات مهم دانشگاه در زمینه تکریم اعضای هیئت علمی و توجه به نیاز و رفاه آنان بود که انجام شده است و همه امور هیئت علمی در آن تجمیع شد.

وی افزود: با توجه به کمبود هیئت علمی در دانشگاه، ۳۰۰ نفر هیئت علمی جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت جذب نخبگان و بدون طی کردن بوروکراسی اداری جذب شدند. تدوین و ارائه کارنامه برای اعضای هیئت علمی از دیگر اقدامات این حوزه بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مورد برخی از رشته‌هایی که نیاز به حضور اعضای هیئت علمی در بالین بود و یک گسستی در زمینه بالین و آموزش ایجاد شده بود، نیز بازنگری صورت گرفت و به کمک دانشکده‌ها، اعضای هیئت علمی این رشته‌ها در کنار دانشجویان خود در بیمارستان‌ها حضور می‌یابند.

وی خاطرنشان کرد: توجه به مباحث مدیریتی در گروه پزشکی برای دانشگاه مهم بود و از همین رو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وارد عرصه تربیت نیروی تخصصی و مدیریتی نظام سلامت شد.

آقاجانی افزود: یکی از اهداف دانشگاه نسل چهارم، توسعه بین المللی و افزایش تبادلات بین المللی بین دانشگاهی است. متأسفانه تحریم‌های ظالمانه بر این تبادلات تأثیر گذاشته است و توسعه بین المللی به سختی انجام می‌شود.

وی از تأسیس دفتر ارتباط با صنعت در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از ارکان ارتباط صنعت و دانشگاه خبر داد و گفت: با دو دانشگاه صنعتی مهم کشور نیز قرارداد دو جانبه امضا کردیم تا بتوانیم در کنار هم فعالیت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تدوین و ابلاغ ضوابط ارتقای اخلاق حرفه‌ای و پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و گفت: با ابلاغ این ضوابط، ارزیابی دستیاران بر اساس آن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به دستاوردهای تولید علم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۹۷ گفت: با وجود محدودیت‌ها در سال ۹۷ توانستیم ۳۶.۵ درصد رشد کمی و ۴۹ درصد رشد کیفی تولیدات علمی داشته باشیم و در رتبه بندی لایدن نیز ۴۰ رتبه ارتقا یافتیم.