سمنان-نماینده ولی‌فقیه در سمنان با بیان اینکه مسئولان باید رهبر معظم انقلاب را الگوی مدیریت قرار دهند، گفت: ایشان الگوی رعایت بیت‌المال هستند و حتی درباره یک قلم نیز به این امر دقت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی پیش از ظهر سه شنبه در نشست هفته عقیدتی سیاسی سپاه به میزبانی دفتر خود ضمن بیان اینکه اگر امروز مردم ما شیفته رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند، به‌واسطه مشاهده اعمال و سبک زندگی ایشان است، ابراز کرد: معظم‌له بهترین الگو برای رعایت بیت‌المال هستند چرا که حتی در استفاده از یک قلم نیز آن را رعایت می‌کنند.

وی با بیان اینکه مسئولان ما معظم‌له را الگوی خویش قرار دهند، ابراز کرد: علاقه‌مندی وافر مردم به ایشان از یک عقیده بر می‌خیزد.

امام جمعه سمنان در بخش دوم سخنان خود با بیان اینکه درخشندگی و محبوبیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به واسطه عقیده آنان است، تاکید کرد: سپاه نیروی مردمی و خدایی است که پشتیبانی مردم را به همراه خود می‌بیند.

آیت الله شاهچراغی با بیان اینکه اگر عقاید سپاهیان نبود، شاید به این اندازه شاهد درخشش این نیروی الهی نبودیم، ابراز کرد: باید روی عقاید کار کرد چرا که موضوع مهمی در ایران اسلامی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز می‌بایست تلاش کنیم تا عقاید ما استوار و محکم باشد و آن را با هیچ‌چیزی معاوضه نکنیم، بیان کرد: استواری در عقیده یک ویژگی مؤمنان است لیکن باید گفت زندگی، مبارزه برای عقیده محسوب می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه و با بیان اینکه مبدأ و معاد دو عقیده مهم محسوب می‌شوند که باید روی آن کار کرد، تاکید داشت: عقیده ما درباره خداوند متعال و قیامت باید مستحکم باشد.

آیت الله شاهچراغی کار کردن روی مسائل اعتقادی را یک امر مهم دانست و بیان کرد: از معلمان و تاثیرگذاران استان سمنان می‌خواهیم تا جوانان را با عمل صالح تربیت کنند و همه چیز در تدریس به ظاهر و زبان نباشد.