به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی موسوی ظهر چهارشنبه در در همایش مشترک روز ملی روانشناس و مشاور که با رویکرد بحرانها و سلامت روان نیازها و چالشها در تالار حافظ با تبریک روز معلم و روز روان شناس، گفت: روانشناسان سربازم گمنام عرصه اجتماعی هستند.
وی با تقدیر مقام مربیان مهدها کودک که مسئولیت سختی بر عهده دارند، در ادامه به ذکر سه نکته پرداخت و گفت: همدلی و هم فکری با محوریت بهزیستی فارس و سازمان نظام روان شناسی در استان شکل گرفته است.
موسوی اضافه کرد: در کشور ما فلسفه وجودی روزها مشخص است و روزها تبدیل به هفته و دهه شده اما ای کاش یک ساعت مختص به آن روز فکر کنیم؛ این فرصت تفکر ما را به نقد گذشته وا میدارد.
مدیرکل بهزیستی فارس در ادامه افزود: از خودگذشتگی در مسائل با گفتمان قابل حل است و مهارت حل گفت و گو روانشناسی مورد نظر قرار میدهند.
وی در عین حال افزود: البته روانشناسان نتوانستند از توانمندیهای این رشته جامعه را آگاه کنند و جامعه هم به این حوزه اعتماد نیافته است؛ کمک کنیم تا فرهنگ سازی شود و اعتمادسازی کنیم زیرا لازمه این کار ورود افراد حرفهای و متخصص به این بخش است.
موسوی با بیان اینکه هنوز مردم قدر خدمات روان شناسی را نمیدانند، افزود: کنترل آسیبهای اجتماعی مورد تاکید مقامات ارشد نظام به ویژه مقام معظم رهبری است.
وی یادآوری کرد که نقشه راهی برای آینده داشته باشیم و در کنار هم با واکاوی مسائل جاری جامعه ضمن حفظ حرمت، جامعه را همراه خود سازیم تا نسخه سلامت اجتماعی تدوین شود.
به گفته موسوی، سازمان بهزیستی به عنوان نهادی با ۳۰ سال تجربه روان شناسی به عنوان یک سازمان دانش محور همیشه آینده پژوهی را در برنامه خود قرار داده است.
مدیرکل بهزیستی فارس، اعلام کرد: ۲۳ هزار و ۴۰۰ مراجعه به ۲۳ مرکز اورژانس اجتماعی استان فارس روی داده است و این شبکه با ایجاد خانه روان شناسان تکمیل شد و انجمن روان شناسان هم اگر ایجاد شود همدلی در این زمینه کامل خواهد شد.