کرمانشاه- رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: خصوصی‌سازی‌ها در کرمانشاه به انحراف رفته است.

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خصوصی سازی ها به انحراف رفته است.

وی افزود: قیمت گذاری‌های انجام شده در خصوصی سازی ها واقعی نیست به طور مثال بر اساس گزارش رسمی در دیوان محاسبات پالایشگاه کرمانشاه ۷۰ درصد زیر قیمت، قیمت گذاری شده است.

به گفته حجت‌الاسلام حسینی کیا، این پالایشگاه عملاً واگذار شده زیرا به جای دیون و بدهی داده شده است که به مدت دو سال به بانک‌ها واگذار شده بود بعد از مدتی مصوبه قبلی لغو و پالایشگاه برگردانده شد که اگر مصوبه اولیه اشکال دارد زمانی که دو سال دست بانک‌ها بوده و سود آن را برده‌اند چه کسی باید پاسخگو باشد و اگر مصوبه اول درست است بعد از اینکه پس گرفته شده انگار دولت دوباره آن را خریده است و این طبق قانون ممنوع است که دولت از بخش خصوصی واحدی را خریداری کند.

وی افزود: با همه تخلفاتی که رخ داده دولت به جای اینکه پالایشگاه را با قیمت بالاتر بفروشد به قیمت پایه ۱۸۰ میلیارد تومان فروخته که قبلاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان فروخته شده بود و ۱۰ درصد آن نقد و مابقی اقساطی بوده است در نتیجه بر اساس گزارش دیوان محاسبات این پالایشگاه ۷۰ درصد زیر قیمت واگذار شده است.

حجت الاسلام حسینی کیا گفت: همچنین در بخش سیلوها نیز قیمت گذاری سال ۹۵ اعمال شده در حالی که با وجود تمام نوسانات ارزی در سال ۹۷ فروخته شد که در سفر جهانگیری به کرمانشاه وی را به بازدید از سیلو بردیم و در نهایت این تصمیم لغو شد

نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس گفت: همچنین سیلو شهرستان سنقر هم با ۳ هزار متر ظرفیت تجاری دارد و با داشتن سند مجزا و چاه آب و تجهیزات برق و سند مجزا ۵.۵ میلیارد تومان داده شده است.

وی با تاکید بر اینکه تخلفات عدیده ای در خصوصی سازی ها مشاهده می‌شود به گونه‌ای که همه خصوصی سازی در کرمانشاه ناموفق بوده است.

حسینی کیا عنوان کرد: با اعمال فشار یک هفته‌ای مجمع نمایندگان مزایده پتروشیمی بیستون یک هفته به تأخیر افتاد و این باعث افزایش ۳۰۰ میلیارد تومانی قیمت آن شد و اگر دو هفته تأخیر می‌شد بیش از یک هزار میلیارد تومان بر قیمت گذاری افزوده می‌شد پس اگر قیمت گذاری ها واقعی است چرا باید شاهد این افزایش قیمت باشیم و اگر واقعی نیست چرا به بیت‌المال توجه نمی‌شود.

خصوصی‌سازی‌های استان کرمانشاه در مرحله قیمت‌گذاری‌ها انحراف زیادی داشته، اما بعد از خصوصی‌سازی تنها کارخانه کرپ ناز که به قیمت بسیار پایین‌تر از قیمت واقعی ارزش‌گذاری شده و شنیده‌ها حاکی از اخراج تعدادی از کارگران این مجموعه است.