به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وقتی اسرائیل سال گذشته به عنوان میزبان فینال موسیقی یوروویژن ۲۰۱۹ انتخاب شد، این رخداد مهم که ۴۲ کشور را دربرمیگیرد، توسط کمپین «بایکوت، سلب و تحریم» یا BDS به عنوان جدیدترین هدف انتخاب شد تا روی دولتها، شرکتها، اجراکنندگان و آکادمیهای حاضر در راستای منزوی کردن رژیم صهیونیستی فشار بیاورد.
در حالی که کارگران اسرائیلی مشغول راه انداختن صحنهها و نورپردازیها در کنار ساحل مدیترانه تلآویو هستند، بعضیها حتی این نگرانی را دارند که ممکن است هنرمندان و فعالان طرفدار بایکوت، از پخش زنده مراسم که بین روزهای چهاردهم و هجدهم ماه مه برگزار میشود، استفاده کنند و اعتراض خود را نشان بدهند.
در عین حال مسئولان این کمپینهای اعتراضی از هنرمندان و پخشکنندگان خواستهاند از این رخداد کنارهگیری کنند چون برگزار کردن آن در تلآویو مساوی با درست جلوه دادن سیاستهای رژیم صهیونیستی نسبت به فلسطینیهای کرانه باختری و غزه است.
کمپین BDS که در سال ۲۰۰۵ تأسیس شد و تحت هدایت هدایتگران فلسطینی قرار دارد. این کمپین به عنوان یک جنبش جهانی برای فشار آوردن به رژیم صهیونیستی به منظور پایان دادن به اشغال مناطق فلسطینی فعالیت میکند.
از سوی دیگر رژیم صهیونیستی میگوید تعدادی از فعالان «بایکوت» خواستار از هم پاشیده شدن اسرائیل هستند و به این ترتیب دولت صهیونیستی کمپینهای مقابله با آنها را به وجود آورده و آنها را ضدیهودی یا همدستان گروههای حماس و جنبش آزادیخواه فلسطین میخواند.
اما رهبران BDS اتهامهای رژیم صهیونیستی را رد میکنند و میگوید کمپینشان یک جنبش اعتراضی ضدخشونت است که خواستار مقابله با تمام انواع سرکوب از جمله ضدیهودیت است. آنها داشتن هر گونه ارتباط با گروههای شبهنظامی را هم رد میکنند.
در رسانههای اجتماعی، فعالان فلسطینی از حامیان خود خواستهاند در رخدادی با عنوان «یک هفته عمل مقابل یوروویژن در تلآویو» ملحق بشوند. آنها میگویند این کار شامل «اعمال اعتراضی بلند، واضح و غیرخشن» خواهد بود.
رژیم صهیونیستی میگوید فعالان BDS از ۲۳۲ اکانت جعلی توییتری از جمله بات و ترول استفاده کرده تا «رفتار غیرحقیقی سازماندهیشده» برای افزایش مقابله با این رخداد شکل دهد. اما BDS این اتهامها را «دروغهای پروپاگاندا» خوانده که هدفش مخفی کردن جرایم جنگی علیه فلسطینیها و سیستم اشغال نظامی چند دههای است.