سمنان - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با بیان اینکه این استان سالانه میزبان ۲۰ میلیون تردد در کریدور تهران-مشهد است، گفت: این امر ظرفیتی ویژه برای جذب گردشگر محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر فخری شامگاه دوشنبه در مراسم تجلیل از خادمان سفر استان سمنان با حضور معاون میراث فرهنگی کشور به میزبانی استانداری با بیان اینکه استان سمنان در خط ترانزیت تهران به مشهد قرار دارد و سالانه بیش از ۲۰ میلیون تردد در آن شکل می‌گیرد، بیان داشت: باید با برنامه‌ریزی مطلوب از این ظرفیت موجود برای توسعه گردشگری و افزایش ماندگاری مسافران استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه همت همه دستگاه‌های مرتبط با خدمات سفر برای افزایش ماندگاری مسافران در استان سمنان ستودنی است، افزود: جلب مسافران می‌تواند به توسعه اقتصادی استان کمک کند.

ضرورت همراهی در جذب گردشگران

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه میهمان نوازی در زمره ویژگی‌های مردم استان است، گفت: در بحران نوروز و پذیرایی از مسافران و در راه ماندگان طی ایام ابتدایی بهار، این ویژگی مردم استان سمنان به وضوح دیده شد.

فخری در دیگر بخش سخنان خود با بیان اینکه میراث فرهنگی نگاه انتفاعی به صنعت گردشگری نداشته باشد، ابراز داشت: باید با بستر سازی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های موجود استان به خصوص بخش خصوصی، در راستای توسعه گردشگری استان و اقناع هر نوع سلیقه‌ای موفق عمل کنیم.

وی با بیان اینکه ارزش هر مکان گردشگری و ابنیه تاریخی استان همانند یک چاه نفت است، تاکید داشت: بهره برداری از این منابع می‌بایست در سایه تعامل و همراهی و همدلی تمام ارگان‌ها و دستگاه‌های ذی ربط صورت گیرد.