تهران- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: شهر و روستاهای استان تهران نباید به صورت سلیقه‌ای توسعه پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده عصر سه شنبه در جلسه هم اندیشی با مدیران کل حوزه و معاونین در خصوص توسعه متوازن استان بر اساس اسناد بالا دستی طی سخنانی اظهار داشت: توسعه متوازن شهر و روستاهای استان تهران بر اساس اسناد بالادستی در اولویت است چرا که تجربه ۴۰ ساله در اداره شهرها نشان داده که عدم توجه به توسعه متوازن و پایدار برای استان مشکلات و هزینه‌های فراوانی به همراه داشته است.

تقی زاده افزود: استفاده از خرد جمعی و ظرفیت مراکز دانشگاهی برای رسیدن به توسعه متوازن در شهرهای استان تهران امری ضروری است و همواره یکی از مباحث مهم پیرامون مسائل شهری، مفهوم توسعه پایدار شهری است که توسعه‌ای مبتنی بر نیازهای واقعی و تصمیم گیری های عقلایی، با در نظر گرفتن ملاحظات مختلف اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی محسوب می‌شود و در شهرهای استان تهران به دنبال تحقق آن هستیم.

وی در ادامه گفت: در عین حال یکی از سیاست‌های کارا در نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده طراحی پروژه‌های محرک توسعه با هدف تسریع فرایند تحول در این بافت‌ها بدون نیاز به هزینه کلان برای نوسازی فضاهای موجود است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه ساماندهی و سازماندهی الکترونیکی رویه‌ها و الگوهای سازمانی در شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان تهران با استفاده از سامانه پایش و مانیتورینگ پروژه‌ها در آینده نزدیک انجام می‌شود افزود: توسعه متوازن و همگون استان تهران باید منطبق بر رویه‌های صحیح و اسناد بالادستی باشد و شهرها و روستاهای استان تهران نباید به صورت سلیقه‌ای و مقطعی توسعه پیدا کنند و کمیته‌های تخصصی جهت تعامل بیشتر در حوزه‌های این معاونت برای رسیدن به توسعه متوازن در اولویت قرار دارد.

تقی زاده بیان داشت: برنامه‌محور بودن آموزش‌ها، زمانبندی برنامه‌ها، ایجاد چارچوب مناسب، درجه‌بندی و ارزیابی‌پذیر بودن سیستم آموزشی جهت تأثیرگذاری در روند فعالیت‌ها در محوریت قرار می‌گیرد.

وی گفت: اجتناب از فرد محوری را اساس توسعه مشارکتی سازمانی در شهرها و روستاها به ویژه در استان تهران بر پایه همدلی و تعامل است و بازدیدهای میدانی و بررسی پروژه‌ها نیز باید بر اساس اولویت‌ها و نیازهای سازمان باشد تا از موازی‌کاری، کم‌کاری و تمرکز بیهوده جلوگیری شود.