اراک- استاندار مرکزی گفت: خرید تجهیزات و استقرار تاسیسات پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک، در گرو وجود ۷۰میلیارد تومان بودجه است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده روز دوشنبه در جریان بازدید از پروژه توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اظهار داشت: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک با حدود ۵۰۰ تخت بیمارستانی از جمله پروژه‌های بزرگ بهداشت و درمان است.

استاندار مرکزی افزود: این پروژه هم اکنون پیشرفت فیزیکی ۶۲ درصدی دارد و پیگیری‌هایی را به منظور تسریع در تکمیل این طرح مهم آغاز کرده ایم.

آقازاده بیان کرد: پیمانکار طرح مشکلاتی دارد و مباحث مربوط به خرید تجهیزات و تأمین و استقرار تأسیسات از موارد مهمی در این پروژه هستند که برای آن بیش از ۷۰ میلیارد تومان بودجه لازم است.

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: مقرر شده این جلسات ماهیانه برگزار شده و همگام با پیشرفت فیزیکی کار پروژه، امور مربوط به آن را مورد پیگیری قرار دهیم.

وی تصریح کرد: تلاش برای تسریع در تکمیل این پروژه در دستور کار است و چنانچه روند مطلوب در اجرای این پروژه وجود داشته باشد، امید می‌رود پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.