کرمان - سرپرست معاونت اقتصادی و برنامه‌ریزی استانداری کرمان گفت: سال گذشته قیمت خرما هشت هزار تومان بود که اکنون به ۳۰ هزار تومان رسیده و قیمت کنونی خرما کاذب است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی دهقانی صبح سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان در خصوص قیمت خرما بیان داشت: هر جنسی روال خودش را طی کند بهتر است تا اینکه دخالت شود زیرا بازار باید قیمت خود را تعیین کند.

وی افزود: قریب به ۲۰ تا ۲۵ هزار تن خرما در انبارهای بم، ریگان و نرماشیر وجود دارد که با توجه به اینکه به فصل برداشت خرما نزدیک می‌شویم و منتظر خرما جدید هستیم اگر ما دخالت نکنیم قیمت خرما خود به خود کاهش پیدا می‌کند ما منتظر این حادثه باید باشیم و اگر چند روز دست نگهداریم قیمت پایین می‌آید.

معاون سرپرست اقتصادی و برنامه‌ریزی استانداری کرمان گفت: قیمت خرما سال گذشته هشت هزار تومان بود که اکنون به ۳۰ هزار تومان رسیده و قیمت کنونی خرما کاذب است اکنون در این بازار وارد نشدن بهتر است زیرا خرما کالای اساسی سفره مردم نیست.

وی در خصوص توزیع و تأمین شکر در سطح شهر کرمان گفت: تاکنون قریب به ۹۰۰ تن شکر در کرمان توزیع شده در حالی که جمعیت شهر کرمان ۳۰۰ هزار نفر می‌باشد یعنی به ازای هر فرد کرمانی ۴ کیلو شکر توزیع شده است.

دهقان بیان داشت: در خصوص تخصیص شکر به واحدهای بسته بندی مقرر شود ۹۰ تن شکر را به کارخانجات بسته‌بندی اختصاص داده شود.

وی در ارتباط با توزیع گوشت تنظیم بازار گفت: ۱۲۰ تن گوشت بر اساس جمعیت شهرها تعیین شود و یک قسمت از این آمار هم برای سازمان‌ها و مؤسسات در نظر گرفته شود.

دهقان افزود: به پشتیبانی دام اجازه داده می‌شود مقدار ۱۳۰ تن گوشت مرغ را به تمامی متقاضیان عرضه کند و در ازای آن ۱۳۰ تن جایگزین در نظر گرفته شود.

معاون سرپرست اقتصادی و برنامه‌ریزی استانداری کرمان در ارتباط با وجود برنج در انبارها و عدم متقاضی تصریح کرد: دلیل متقاضی نداشتن برنج چیست؟

در این جلسه همچنین بیگلری مدیر کل امور غله کرمان گفت: ۷۶۷ تن روغن طرح ضیافت طی شش مجوز از شش کارخانه مختلف در نظر گرفته شده است.

دهقان یادآور شد: قیمت مرغ در روزهای اخیر روند کاهشی را طی می‌کند لذا برای اینکه تضمینی برای مرغداران داشته باشیم به مدت محدود خروج مرغ زنده را به استان سیستان و بلوچستان به صورت آزمایشی به مدت ۱۵ روز آزاد شود.

بیگلری بیان داشت: بیش از هزار و ۲۰۰ تن برنج در انبارها وجود دارد که از این آمار هزار ۱۸۸ تن آن طرح ضیافت می‌باشد که تنها ۲۵ تن متقاضی داشته و ۸۰ تن دانشگاه‌ها درخواست کرده‌اند و بقیه در انبارها بدون متقاضی وجود دارد.