کرمانشاه_مدیرعامل تعاون روستایی استان کرمانشاه از پیش‌بینی برداشت ۳۵ هزار تن کلزا از مزارع استان خبر داد و گفت: ۱۹ مرکز خرید آماده خرید این محصول از کشاورزان است.

ایرج صفایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در برنامه‌های وزارت کشاورزی ترویج کشت کلزا در استان کرمانشاه جز اولویت‌ها است، اظهار داشت: در سال ۹۶، ۸۰۰۰ تن، سال قبل ۲۰ هزار تن کلزا به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد.

وی با اعلام اینکه پیش بینی می‌شود امسال میزان خرید کلزا در استان به ۳۵ هزار تن برسد، افزود: همچنین در سال آینده درصدد خرید بیش از ۵۰ هزار تن کلزا از کشاورزان هستیم.

مدیرعامل تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت: خرید تضمینی کلزا باعث می‌شود کشاورز محصول خود را با قیمت بالا تری بفروشد و همچنین از آنجا که کشت جایگزین است و به آب کمتری نیاز دارد مشکلات کمتری برای زمین ایجاد کند.

وی با تاکید بر اینکه کلزا در اولویت پرداخت مطالبات از سوی جهاد کشاورزی قرار دارد عنوان کرد: از روز گذشته در مناطق گرمسیری برداشت کلزا آغاز شده است.

صفایی گفت: در حال حاضر هر کیلوگرم کلزا به قیمت ۳,۳۵۰ تومان توسط ۱۹ مرکز خرید خریداری می‌شود در حالی که قیمت خرید تضمینی کلزا در سال قبل به ازای هر کیلوگرم ۲,۸۵۰ تومان در ۱۷ مرکز بوده است.

وی با بیان اینکه امسال میزان تولید در سطح هکتار به طور میانگین سه تن در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: استان ما سال قبل رکورد برداشت را افزایش داد به گونه‌ای که این رکورد در میان دربند کرمانشاه از ۷.۵ تن به ۹.۵ تن رسید.