دولت روسیه و فرانسه و اتحادیه عرب روز گذشته از تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین ابراز خرسندی کردند؛ اما آمریکا هیچ موضعگیری صریحی اتخاذ نکرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اینترنتی محیط، درحالی که روزگذشته "اسماعیل هنیه" مامورتشکیل دولت وحدت ملی فلسطین اسامی اعضای کابینه خود را اعلام کرد: وزارت امورخارجه روسیه دربیانیه ای با استقبال از این اقدام فلسطینی ها تصریح کرد: "امیدواریم که این دولت جدید با فعالیت های خود عامل موثری برای برقراری ثبات در سرزمین های فلسطینی و جلوگیری از درگیری ها شود".

از سوی دیگر دولت فرانسه نیز خاطر نشان کرد: دولت جدید فلسطین بازگشایی صفحه جدیدی را در روابط بین فلسطینیان با جامعه بین المللی نوید می دهد.

"فیلیپ دوست بلازی" وزیرامورخارجه فرانسه درنامه ای به "زیاد ابو عمرو" همتای فلسطینی خود گفت: آزادی گلعاد شالیت ( نظامی صهیونیستی به اسارت درآمده توسط گروه های فلسطینی) می تواند زمینه را تا حد زیادی برای ازسرگیری همکاری ها بین فلسطینیان با جامعه بین المللی و ازسرگیری تلاش های صلح فراهم کند.

درواشنگتن نیز "شون مک کورمک" سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا تصریح کرد: کاخ سفید منتظر برنامه سیاسی دولت جدید فلسطین خواهد بود و بعد ازآن درباره آن ( دولت وحدت ملی فلسطین) اظهارنظر می کند.

وی درعین حال بر ضرورت تعهد به شروط کمیته چهارجانبه تاکید کرد.

ازسوی دیگر "عمرو موسی" دبیرکل اتحادیه عرب از تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین استقبال کرد.

دبیرکل اتحادیه عرب درعین حال ابرازاطمینان کرد که این اقدام ( یعنی تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین) مشکلات سیاسی موجود در فلسطین را از بین می برد.

"عمرو موسی" همچنین از کمیته چهارجانبه و جامعه بین المللی خواست به محاصره تحمیلی علیه ملت فلسطین پایان دهند.

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد که "عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان نیز درتماسی با "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ، تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین را به وی تبریک گفت.

این درحالی است که تل آویو در واکنش به تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین هرگونه تعامل کابینه "ایهود اولمرت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی را با دولت جدید فلسطین رد کرد.

روزگذشته اسماعیل هنیه اسامی اعضای کابینه دولت وحدت ملی فلسطین را ارائه کرد. براساس فهرست اعلام شده 11 تن وزرای این دولت وابسته به حماس ، 6 تن وابسته به جنبش فتح و 5 تن دیگر از گروه های مستقل هستند.