ری- تولیت آستان حضرت عبدالعظیم بر لزوم ریشه یابی فسادهای مالی در ادارات و جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمد محمدی ری شهری شامگاه یکشنبه در جلسه شورای اداری ری اظهار داشت: امسال بیش از سال‌های دیگر به حاصل روزه و ماه رمضان نیازمندیم حاصل این ماه و چرا که بزرگترین برکت این ماه نورانی طبق فرمایش قرآن تقوا است.

محمدی ری شهری افزود: از سوی دیگر رهنمود قرآن این است که اگر تقوا داشته باشیم نقشه‌های دشمن نقش بر آب می‌شود.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اظهار داشت: ۲ شرط وجود دارد که در صورت به وقوع پیوستن این شروط هرچه دشمن علیه نظام و جامعه اسلامی نقشه پیچیده‌تر بکشد با شکست مواجه می‌شود که این ۲ شرط مقاومت و تقوا می‌باشد و صبر از عناصر تقوا است و اگر جامعه مقاوم و با تقوا داشته باشیم نقشه‌های دشمن بی اثر خواهد شد.

وی گفت: برای این که بتوانیم در مقابل دشمن بایستیم باید تقوا داشته باشیم و تقوای همه افراد با هم متفاوت است و در ادارات لازم است که مسئولین و کارمندان تقوای اداری داشته و آن را تقویت کنند.

محمدی ری شهری در ادامه با اشاره به فسادهای مالی اخیر بیان داشت: همه می‌دانیم که در این روزها و در این محاکمات کمتر مورد فسادی بود که به آن بی توجهی شود لذا باید بدانیم که منشأ و ریشه این فسادها چیست و این فسادها که امروز بیشتر در زمینه مالی است چه مشکلات برای جامعه انقلابی ما پدید می آورد.

وی در خصوص تشریح ریشه فسادها در جامعه گفت: اولین نکته در تبیین ریشه‌های فساد اجتماعی بر اساس فرمایش امام علی این است که اگر خواص خود را اصلاح کنند در عوام و جامعه و توده مردم فساد پدید نمی آید و کم می شود چرا که اگر مسئول اداری خلافی را انجام دهد ۲ گناه دارد اول ارتکاب گناه و دوم مؤثر بودن خلاف توسط دیگران است.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اولین نکته برای ریشه کن شدن فساد در حکومت اسلامی و علوی که مسئولین اداره کشور باید در نظر داشته باشند را گزینش صحیح دانست و افزود: افرادی که دارای مسئولیت هستند باید خصوصیاتی داشته باشند که به واسطه آن خصوصیات و ویژگی‌ها جلوی فساد گرفته شود.

محمدی ری شهری بیان داشت: اگر در اداره‌ای فردی بهتر از فرد دیگر وجود داشته باشد و بهتر بتواند به مردم خدمت کند و توسط مسئول انتخاب نشود آن مسئول به خدا پیامبر و جامعه اسلامی خیانت کرده است چرا که باید بهترین‌ها بررسی و به آنان کار داده شود و از این طریق جلوی فسادها گرفته می‌شود و امام علی (ع) نیز بر اساس همین دستور به مالک اشتر فرمود؛ اگر به کسی می‌خواهی شغل بدهی او را آزمایش کن و سپس به خدمت مردم بگمار اگر به همفکری و هم حزبی و هم جریانی فقط کار داده شود خلاف عمل کرده ایم.

وی خانواده دار بودن و نجیب بودن و سابقه خوب داشتن و امانت دار بودن را از نکات و ویژگی‌های مهم دیگر فرد برای اخذ مسئولیت دانست و عنوان داشت: نکته مهم دیگر برای داشتن جامعه و مسئولینی بدون فساد داشتن مأمور پنهانی برای نظارت بر افراد و مسئولین است و فلسفه ایجاد اطلاعات نیز همین موضوع بوده است که بر چگونگی خدمت رسانی به مردم نظارت شود.