عضو نهاد رهبری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بیان کرد: خداوند می فرماید مبنای شما برای یک زندگی سعادت مند و موفق و در نتیجه تقوا آن است که شاکر نعمت باشید.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت و گو با موضوع برکات ماه مبارک رمضان و با حضور حجت الاسلام مهدی بنکدار مربی بنیاد مهدویت و عضو نهاد رهبری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به روی آنتن رفت.

حجت الاسلام بنکدار در آغاز با اشاره به آیه ۱۸۳ سوره بقره گفت: علت واقعی روزه را خداوند متعال در این آیه ذکر کرده است و امید است با روزه داری به تقوا نائل شویم و ویژگی های پرهیزکاری و قدرت اینکه به نفس خود نه بگوییم را به دست بیاوریم.

مربی بنیاد مهدویت بیان کرد: شب های قدر نزدیک است و امیدوار هستیم آثار تقوای ما در شب های قدر خودش را نشان دهد. خداوند همچنین در آیه ۱۸۵ می فرماید قرآن در ماه رمضان برای هدایت مردم نازل شده است تا این کتاب مایه تشخیص بد و خوب برای انسان مومن باشد.

وی با اشاره به واجب کردن روزه برای انسان توسط خداوند اظهار داشت: خداوند همچنین برای آسانی انسان، می فرماید اگر مسافر باشید یا مریض بودید و یا عذر دیگری داشتید، طبیعتاً روزه نگیرید و تنها در شرایط مناسب روزه بگیرید و در نهایت خداوند می فرماید عزیزان من خداوند می خواهد برای شما آسان بگیرد و خدا نمی خواهد برای شما سختی ایجاد کند. ممکن است انسان در اثر روزه گرفتن تشنه و گرسنه شود و محدودیت هایی برای او ایجاد شود، اما این محدودیت ها برای آن است که بتوانیم نفس مان را کنترل کنیم. همچنین خداوند می فرماید کسی که در ماه مبارک رمضان امکان روزه گرفتن ندارد، در روزهای دیگر آن را باید جبران کند.

عضو نهاد رهبری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتگو با رادیو گفت و گو درباره دیگر فلسفه روزه گرفتن اظهار داشت: خداوند می فرماید ماه رمضان برای این است که انسان عظمت پروردگار که شما را هدایت می کند، درک کند و امید است انسان شاکر نعمت های پروردگار باشد. این آیات مبنای انسان است و اگر این انسان بخواهد کاری انجام دهد، باید کارهای خودش را بر اساس این مبانی انجام دهد تا به موفقیت برسد.

حجت الاسلام بنکدار بیان کرد: خداوند می فرماید مبنای شما برای یک زندگی سعادت مند و موفق و پر نتیجه تقوا است که شاکر نعمت باشید. شکر نعمت این است که انسان از وقت و برنامه و سرمایه خودش مفید استفاده کند. انسان با این کار ضمن اینکه برای خودش منافع سالمی همچون روزی حلال ایجاد می کند، خیر و برکت نیز برای دیگران می رساند.