رشت- مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به حمایت از ۹۳۵ خانواده نیازمند زندانیان جرائم در این استان، گفت: این خانواده ها سال گذشته از کمک معیشت ۲۵۷ میلیون تومانی برخوردار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی ظهر شنبه در گفتگو با شبکه باران با اشاره به اینکه توجه به معیشت خانواده زندانیان جرایم غیر عمد یکی از برنامه‌های کمیته امداد به عنوان عضو هیئت امنای ستاد دیه است، اظهار کرد: این اقدام در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای این خانواده‌ها است.

اهرابی در ادامه به بخشی از خدمات ارائه شده به این خانواده‌ها اشاره کرد و افزود: ۹۳۵ خانواده نیازمند زندانیان جرایم غیر عمد تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان هستند که در سال گذشته ۲۵۷ میلیون تومان کمک معیشت به این خانواده‌ها پرداخت شد.

وی گفت: خانواده زندانیان جرایم غیر عمد تحت حمایت کمیته امداد از خدماتی همانند دریافت مستمری، بیمه اجتماعی و درمانی، وام اشتغال و کارگشایی و کمک هزینه تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانشجویان برخوردار می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان همچنین ادامه داد: ۸۵ خانواده زندانیان دارای حبس‌های طولانی مدت از خدمات مربوط به ساخت یا خرید مسکن، پرداخت ودیعه و اجاره بها بهره مند شدند.

وی تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه‌های امضا شده بین کمیته امداد و اداره کل زندان‌ها سالانه درباره استعلام گروهی وضعیت زندانیان برای کاهش آسیب‌های ناشی از ایاب و ذهاب خانواده‌های آنها اقدام می‌شود.

اهرابی همچنین ارائه مشاوره‌های خانوادگی، تحصیلی، ازدواج، اشتغال، حقوقی توسط مشاورین مجرب در کمیته امداد، معرفی به کلینیک‌های تخصصی مشاوره طرف قرار داد با این نهاد در صورت نیاز و نیز برگزاری کلاس‌های آموزشی، فرهنگی، اردوهای زیارتی و سایر اقدامات مراقبتی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در خانواده‌های زندانیان جرایم غیر عمد را از دیگر اقدامات این نهاد اعلام کرد.