به گزارش خبرگزاری مهر، محمودرضا نیازی با اشاره بر لزوم ایمن سازی و استانداردسازی تاسیسات گاز مایع اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۳ قریب ۵۰۰ هزار شیر و سیلندر تعمیری و اسقاطی در شرکتهای توزیع کننده گاز مایع منطقه از چرخه مصرف خارج و به مراکز مجاز تعمیر و ذوب تحویل داده شدند.
وی افزود: به منظور حفظ سلامتی و ایمنی مصرف کنندگان، با توجه به اینکه ساختار تأسیسات و خدمات مربوط به شارژ و عرضه سیلندر گاز مایع مشمول مقررات استاندارد اجباری است.
نیازی خاطرنشان کرد: در سال گذشته به دنبال بازرسی کارشناسان این اداره کل از ۱۸ واحد تأسیسات شارژ سیلندرهای مسافرتی و ۱۱ کیلویی گاز مایع، ۴۹۶۰۰ شیر و سیلندر معیوب که به دلیل مصرف مستمر و حمل و نقل نامناسب در چرخه مصرف، مغایر با استانداردهای ملی تشخیص داده شد و توسط کمیته نظارت بر عملیات بازسازی، نوسازی و جایگزینی شیر صورت جلسه و به مراکز مجاز تعمیر و ذوب تحویل گردید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نظارت بر استاندارد شیر و سیلندرهای گاز مایع ۳ کیلوگرمی مسافرتی و ۱۱ کیلوگرمی خانگی از سال ۷۶ مشمول مقررات استاندارد اجباری شده است، افزود: با توجه به اینکه سلامت و ایمنی شهروندان همواره خط قرمز این اداره کل بوده است.
نیازی ادامه داد: در همین راستا در ۵ سال گذشته، نظارت بر بازسازی و نوسازی شیر و سیلندرهای توزیع شده در محل شرکت های تاسیسات گاز پرکنی استان به صورت مستمر توسط بازرسین استاندارد مورد ارزیابی دوره ای قرار می گیرند تا از بروز حوادث احتمالی برای شهروندان به هنگام مصرف این سیلندرها جلوگیری شود.
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به اینکه طبق قوانین سازمان ملی استاندارد ایران، تمرکز، عرضه و فروش گاز مایع توسط تاسیسات توزیع کننده گاز مایع بدون پروانه استاندارد ممنوع است، افزود: هرگونه شارژ سیلندرهای مسافرتی، ۱۱ کیلوگرمی و با ظرفیت بیشتر در مراکز غیرقانونی و فاقد مجوز ممنوع بوده و متخلفین از قانون به دلیل به مخاطره انداختن سلامت و ایمنی شهروندان به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی خواهند شد.