به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، امیرحسین حکیمیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر کمیته اجرایی انتخابات با اعلام این خبر افزود: در این دوره ۱۶۰ نفر از دانشجویان آمادگی خود را برای کاندیداتوری انتخابات شورای صنفی در دانشکدهها و خوابگاهها اعلام و در سامانه ثبت نام کردند که در نهایت ۱۱۳ نفر در این رقابت شرکت کردند.
وی افزود: این انتخابات ۲۵ اردیبشهت ماه در ۲۰ حوزه انتخابیه؛ دانشکدهها و بیمارستانها با مشارکت ۲ هزار و ۲۷ نفر برگزار شد. انتخابات در ۳ دانشکده و ۹ خوابگاه به دلیل برابری یا کمتر بودن کاندیداها از اعضای شورای صنفی برگزار نشد و در ۳ خوابگاه نیز شورای صنفی سال قبل به دلیل تعیین تکلیف خوابگاه ابقاء شدند.
حکیمیان اظهار داشت: در ۳ دانشکده توانبخشی، تغذیه و صنایع غذایی و داروسازی بر اساس تبصره ۲ بند ۸ ماده ۲ دستورالعمل اجرایی آئین نامه شورای صنفی دانشجویان انتخابات برگزار نشد و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی صندوق سیار تدارک دیده شد. همچنین در دانشکده داروسازی به دلیل همجواری با دانشکده پرستاری مامایی آرای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشکده همجوار اخذ شد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اقدامات انجام شده تاکید کرد: فرآیند انتخابات همچون سال قبل براساس آئین نامه و دستورالعمل اجرایی انجام شد، علاوه بر آن تبلیغات فیزیکی نیز به منظور اطلاع رسانی پرستاران، کارورزان، کارآموزان و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی به بیمارستانها نیز ارسال شد.
وی خاطرنشان کرد: در نشست اعضای کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اجماع نظر اعضا، ضمن تأیید صحت فرایند انتخابات و آرای اعلامی از سوی کمیته اجرایی انتخابات، با شروع فعالیت شوراهای صنفی دانشجویان واحدها مطابق با بند ۱ تبصره ۲ ماده ۳ آئین نامه شورای صنفی موافقت صورت گرفت.
حکیمیان اظهار داشت: منتخبان هر واحد در اسرع وقت نسبت به تشکیل جلسه و انتخاب دبیر شورای صنفی واحد اقدام کرده و طی صورتجلسه ای رسمی از طریق معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشکدهها و سرپرستان خوابگاهها به این مدیریت ارسال کنند.