سردار احمدی مقدم اعلام کرد: با توجه به این که امسال تعطیلات نوروزی کمی بیشتر از سالهای گذشته است ، پلیس برنامه های ویژه ای را جهت تامین امنیت و آرامش مردم انجام داده است.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با مهر ، به مناسبت فرا رسیدن نوروز و آغاز سال 1386 خورشیدی ، اظهار داشت : ناجا تمام نیروی خود را در ایام نوروز به پای کار آورده تا امنیت و آرامش مردم با تلاش شبانه روزی ماموران محقق شود.

سردار اسماعیل احمدی مقدم تصریح کرد : در تعطیلات نوروزی بخشهای اداری نیز از حالت تعطیل به نیمه تعطیل در آمده و به همراه بخشهای آموزشی و یگانهای احتیاط به صورت شیفت بندی در طول شبانه روز در تلاش برای برپایی نظام و کمک به مردم هستند.

وی تاکید کرد : کسانی که می خواهند سفر کنند ، با خیالی راحت خانه و کاشانه خویش را ترک کرده و به سفر بپردازند.

فرمانده ناجا یادآور شد : تامین مسیر سفرهای نوروزی به لحاظ انضباط ترافیکی ، سلامت رفت و آمد و همچنین نقطه های سفر و مقصد در امنیت کامل است و مسافران با خیال راحت می توانند به سفر بروند.

سردار احمدی مقدم در بیان فعالیتها واقدامات انجام شده برای ایام نوروز ، اظهار داشت : تشکیل کمپ های نوروزی ، کنترل اقامتگاهها و برقراری امنیت مردم همان گونه که در سال گذشته و به اعتراف همگان مثبت و مناسب بود امسال نیز همانگونه نیروی انتظامی خوش خواهد درخشید.

وی تاکید کرد : نیروی انتظامی با تکیه بر تجربه سال 85 ، نوروز 86 را به گونه ای برنامه ریزی کرده که بین 20 تا 50 درصد افزایش فعالیت برای برقراری نظم و امنیت شهرها و جاده ها شاهد باشیم.

فرمانده نیروی انتظامی با ابراز امیدواری از اینکه ملت شریف ایران بتوانند در سایه تلاش و کارهای انجام شده از سوی ماموران ناجا ، نوروز خوبی را داشته باشند ، افزود: برای همه مردم آرزوی توفیق ، سلامتی و سال پر برکتی را داریم.