در نخستین گردهمایی فعالان سواد رسانه از فعالان سواد رسانه‌ای کشور تقدیر شد و رؤسای جدید کارگروه‌های تخصصی انجمن سواد رسانه‌ای ایران معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی فعالان سواد رسانه‌ای کشور شب گذشته در محل عمارت تاریخی دبیر الملک با نصر الله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید مرتضی موسویان رئیس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران، محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو سیما، سیدبشیر حسینی رئیس شورای سیاست‌گذاری المپیاد سواد رسانه‌ای و جمعی از فعالان سواد رسانه‌ای کشور برگزار شد.

در این نشست از تلاش‌های حسن خجسته برای ایجاد پیوند میان عرصه فیلم‌های سینمایی و سواد رسانه‌ای، سید تقی کمالی برای نگارش طرح جامع آموزش و مدیریت محتوای سواد رسانه‌ای، سید بشیر حسینی برای نوآوری در حوزه آموزش سواد رسانه‌ای و حمید بروغنی برای جلب حمایت کسب و کارها از حوزه سواد رسانه‌ای قدردانی شد.

در این گردهمایی سید بشیر حسینی رئیس شورای سیاستگذاری المپیاد سواد رسانه‌ای با تاکید بر جایگاه اثرگذار سواد رسانه‌ای در بهبود کیفیت برنامه‌های تلویزیونی بر ضرورت ورود انجمن سواد رسانه‌ای به تحلیل برنامه‌های تلویزیونی شاخص تاکید کرد.

وی با تاکید بر رعایت اصول نقد و رعایت شاخص‌های علمی و کارشناسی در این حوزه، یادآور شد: بی‎شک تحلیل محتوای برنامه‌‎های تولید رسانه ملی از منظر سواد رسانه‌ای، غنای محتوای برنامه‌های تولیدی و افزایش آگاهی مخاطبان صدا و سیما به عنوان یک دانشگاه را در پی خواهد داشت.

نصر الله جهانگرد نیز در این نشست یافتن زبان مفاهمه با نسل امروز برای تعامل در بهره‌برداری بهتر از فضای مجازی را موضوعی مهم و ارزشمند ارزیابی و تصریح کرد: انجمن سواد رسانه‌ای ایران می‌تواند ضمن آموزش در بحث سیاستگذاری بهره‌برداری بهتر از فضای مجازی کمک کند.

همچنین سید مرتضی موسویان رئیس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران ضمن ارائه گزارش عملکرد انجمن سواد رسانه‌ای در برگزاری سلسله نشست‌ها، همایش‌ها و تعامل با نهادها و سازمان‌های مختلف، چشم‌انداز و اهداف این انجمن را تشریح کرد.

وی در ادامه توجه به خروجی آموزش‌های سواد رسانه‌ای به عنوان دستاوردهای کاربردی با هدف ارتقا سواد رسانه‌ای خانواده‌ها، گسترده کردن فعالیت انجمن سواد رسانه‌ای در سطح ملی، توجه ویژه به درآمدزایی انجمن با توجه به اهداف ترسیم شده، تربیت مربیان سواد رسانه‌ای و دعوت از معلمان پایه دهم برای شرکت در این دوره را از برنامه‌های آتی انجمن سواد رسانه‌ای برشمرد.

موسویان بر توجه ویژه انجمن سواد رسانه‌ای به سواد بازی‌های رایانه‌ای تاکید کرد و افزود: سواد بازی‌های رایانه‌ای اهمیت بسزایی در پرورش نسل آینده دارد.

وی با اشاره به وجود تفاهم نامه‌های انجمن سواد رسانه‌ای ایران با دانشگاه علم و صنعت، برگزاری دوره‌های مجازی سواد رسانه‌ای را از برنامه‌های انجمن عنوان کرد.

در ادامه این گردهمایی، رؤسای کارگروه‌های تخصصی انجمن سواد رسانه‌ای ایران با حکم دکتر سیدمرتضی موسویان رئیس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران معرفی شدند.

در حکم صادره برای رؤسای کارگروه‌های تخصصی انجمن سواد رسانه‌ای ایران آمده است: «نظر به پایان دوره مدیریت رؤسای کارگروه‌های تخصصی انجمن سواد رسانه‌ای ایران و با توجه به ضرورت اجرای «برنامه جامع تولید، توزیع و مدیریت محتوای سواد رسانه‌ای مصوب کارگروه ماده ۱۴ آئین نامه شماره ۱۷۲۴۱۲/ ه هیأت وزیران» با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی در سایه تلاش خودجوش و برخواسته از متن جامعه برای افزایش همدلی میان دولت و ملت در چهلمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، با هدف ارتقای دانش و مهارت‌های پنج‌گانه سواد رسانه‌ای در میان عموم مردم و خصوصاً چهار مخاطب دارای اولویت برای انجمن سواد رسانه‌ای ایران شامل پدران و مادران، معلمان مدارس، مدیران فرهنگی و رسانه‌ای کشور و اصحاب رسانه‌های جمعی به مدت یکسال به عنوان رؤسای کارگروه‌های تخصصی انجمن منصوب می‌شوید.»

بر این اساس اسامی رؤسا و دبیران کارگروه‌های انجمن سواد رسانه‌ای به شرح ذیل است: کارگروه «سواد بصری، هنر و رسانه‌های صوتی و تصویری»؛ رئیس مریم جلالی دبیر امیر یوسفی، کارگروه «سواد رسانه‌ای و سیاست داخلی و خارجی»؛ رئیس حمیدرضا کمالی، دبیر بهزاد شهبازی و کارگروه «خانواده»؛ رئیس خسرو سلجوقی.