به گزارش خبرنگار مهر، فریده فرخی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در محل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به دغدغه رهبری در خصوص حمایت از زوجین نابارور از سال ۹۵، ۸۵ درصد هزینههای درمانی را دانشگاه علوم پزشکی متقبل شده است از همین رو زوجین برای اعمال مختلف باروری نباید هزینه گرافی بپردازند.
وی افزود: ۳۵ درصد موفقیت برای اعمال مختلف درمانی برای زوجین نابارور ثبت شده است و با استفاده از روش رحم اجارهای و تخمک اهدایی اکثر زوجین میتوانند صاحب فرزند شوند ولی این روشها نیز شرایط خاص خود را دارد که زوجین باید شرایط آن را بپذیرند.
مدیر اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: اولین مسئله در حوزه باروری سن زوجین به خصوص سن خانم است و بهترین سن برای بارداری بانوان سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی است اما امروزه با توجه به شرایط جامعه که سن ازدواج بالا رفته به همان میزان نیز مشکلات ناباروری افزایش مییابد.
فرخی گفت: مرکز ناباروری میلاد تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت میکند و از ابتدای ورود زوج نابارور، طی یک فرآیند منظم خدماتی را به زوجین ارائه میکند تا از سردرگمی و پرداخت هزینههای پاراکلینیکی و درمانی غیر ضروری جلوگیری شود.
مدیر اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از روشهای مختلفی برای درمان ناباروری استفاده میشود که آی یو ای، آی وی اف و میکرو اینجکشن از جمله آنها است که میزان موفقیت روش میکرو اینجکشن تاثیر بهتری در حل مشکل ناباروری زوجین دارد.
وی تصریح کرد: محدودیتی برای پذیرش بیماران مهاجر و یا پذیرش بیمار از استانهای همجوار وجود ندارد و اکثر توریست های سلامت برای درمان ناباروری خود به مراکز خصوصی ناباروری رضوی، نوین و ارمغان مراجعه میکنند اما در صورت مراجعه به مرکز ناباروری میلاد میتوانند از خدمات حوزه درمانی در قالب گردشگری سلامت بهره مند شوند.