تهران- استاندار تهران گفت: پیگیراختصاص مشاغل مدیریتی به جوانان و بانوان در استان تهران هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی صبح شنبه در نخستین کارگروه تخصصی بانوان استان تهران طی سخنانی اظهار داشت: اگر دستگاه‌ها نسبت به ارسال گزارش عملکرد در خصوص هزینه کرد اعتبارات آسیب‌های اجتماعی اقدام کنند و خروجی قابل دفاعی داشته باشند حتماً برای افزایش میزان اعتبارات تخصیصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی اقدام خواهیم کرد.

محسنی بندپی افزود: دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت سمن‌های فعال در حوزه زنان استفاده کنند و عمده فعالیت‌های این تشکل‌ها عام المنفعه و داوطلبانه است.

وی در ادامه بیان داشت: دستگاه‌های اجرایی باید به تکالیف خود در خصوص عملیاتی کردن اختصاص ۳۰ درصد مشاغل مدیریتی به جوانان و بانوان عمل کنند و با جدیت پیگیر اجرایی شدن این قانون هستیم.

استاندار تهران گفت: امسال سال سختی را به لحاظ اقتصادی پیش رو داریم و بالطبع حوزه ورزش بانوان هم از این امر مستثنی نیست اما تلاش می‌کنیم تا حد توان این کمبودها را جبران کنیم.

محسنی بند پی گفت: یکی از شاخص های توسعه انسانی در سیستم مدیریتی دنیا، حضور فعال زنان است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به مرور حضور زنان در عرصه های مختلف پررنگ تر و فعال تر شده است و نگاه دولت در مجموعه کلان وزارت کشور به این حوزه نیز موجب شد شاخص هایی تعیین شود تا بتوانیم موضوع حضور زنان را پررنگ تر کنیم.