به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سید ناصر استاد با اشاره به تهیه فیلم برای آموزش مخاطبان در جهت دریافت روشها و نتایج پژوهش علمی در این مجله، از آن به عنوان راه حلی برای کاهش معضل جزیرهای بودن پژوهشها در کشور، اجتناب از تکرار در اجرای مطالعات، جلوگیری از صرف وقت و هزینههای گزاف به جهت آزمون و خطا در اجرای پروتکلهای کلیدی توسط متخصصان و پژوهشگران جهان و همچنین نشان دادن کاربرد نتایج پژوهشها در عرصه واقعی آموزش بالینی و آکادمیک یاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: مجله visualized journal of medical scienoes مجلهای تصویری و علمی_ پژوهشی است که با مستندسازی تجارب محققین از طریق تهیه فیلم و به اشتراکگذاری آن در ساختاری استاندارد و تعریف شده، ارزیابیهای علمی و منصفانهای نظیر داوری همتا را در مراحل بررسی و کسب تائید پشت سر میگذارد و علاوه بر تسهیل و تسریع انتقال دانش، کاربردی کردن یافتههای مطالعات محققین و بهرهوری از آن را آسان میکند.
استاد با اشاره به مخاطبین این نشریه اعم از دانشمندان، محققین، فراگیران و سایر مخاطبین پژوهش و آموزش در حوزه علومپزشکی در سراسر دنیا، از چاپ آن به صورت فصلنامه و به زبان انگلیسی خبر داد و افزود: حوزه تخصصی این مجله، مباحث پزشکی است و مقالات آن مبتنی بر ویدئو و تصویر هستند. قسمت روش کار مقاله در قالب فیلم ارائه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی از اخذ موافقت اصولی این مجله از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور و همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و گفت: طراحی اولین اعلام فراخوان کشوری جهت دریافت مقالات ویدئویی انجام شده است و یک سوم از اعضای هیئت تحریریه این مجله از متخصصین و دانشمندان کشورهای سوئد، هلند و کانادا هستند.
استاد یادآور شد: این مجله مقالاتی که در تمام حیطههای علوم پایه و تخصصی به لحاظ روششناسی و متدولوژی دارای نوآوری بوده و یا استاندارد طلایی حوزه پژوهش را دارا هستند به منظور چاپ میپذیرد.