تهران- معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ۵۴۵ پروژه برای پایداری درآمد روستاییان کشور تصویب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید رضا جندقیان پیش از ظهر چهارشنبه در نشست فصلی مدیران کل امور روستایی و شوراهای استانداری‌های کشور طی سخنانی گفت: در حال حاضر ۶۵ درصد مدیران امور روستایی تحصیلات مرتبط دارند، اما در حوزه کارشناسی ۳۷ درصد آنها تحصیلات مرتبط با این حوطه دارند.

وی با بیان اینکه سرانه‌های شهری در ابتدای سال ۹۲ به میزان ۷۰۰ هزار تومان بود، گفت: این رقم تا پایان سال ۹۶ با ۵۰ درصد رشد به یک میلیون و ۵۷ هزار تومان افزایش یافت، اما در حوزه روستایی از ابتدای شکل گیری دهیاری‌ها در سال ۸۲ تا پایان سال ۹۷ مقدار ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به این نهاد تخصیص یافته است که ۸۱ درصد این مبلغ مربوط به فعالیت دولت های یازدهم و دوازدهم است

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه ۳۹ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد ۳۷ هزار و ۵۹ روستا دهیاری دارند.

جندقیان سپس به موضوع نظارت بنیاد مسکن بر کل بودجه‌های عمرانی دهیاری اشاره کرد و گفت: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نفعی از منابع دهیاری‌ها نمی برد.

وی اضافه کرد: اگر بنا باشد بنیاد مسکن بر این اعتبار نظارت کند ۳ تا ۵ درصد اعتبار پنج هزار میلیارد تومانی امسال دهیاری‌ها به این کار اختصاص پیدا می‌کند و این برای بودجه سال ۹۸ و سطح اعتماد اجتماعی روستاییان خطرناک است، در حالی که امروز بنیان‌های اقتصادی ما در عرصه روستایی دچار چالش است.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اشتغال روستاییان را امری بسیار مهم توصیف کرد و افزود: برای پایداری درآمدهای روستاییان ۵۴۵ پروژه با یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب شده است.

جندقیان از شناسایی روستاهای فاقد بیکار کشور خبر داد و گفت: در این خصوص سعی کردیم به الگویی در زمینه کارآفرینی دست یابیم.