فرمانده مرزبانی ناجا گفت: هرگونه تعدی و تعرض قاچاقچیان به مأموران، قطعاً برخورد قاطع مرزبانان را به همراه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا ضمن تشریح سفر دو روزه خود به استان هرمزگان، اظهار کرد: طی چند روز گذشته ۲ نفر از دریابانان استان هرمزگان در درگیری با قاچاقچیان به شهادت رسیدند که در پی این شهادت مظلومانه، موجی یکپارچه از حمایت‌های مردمی برپا شد و از سوی دیگر این جنایت توسط مرزنشینان شیعه و سنی، مسئولان محلی و علمای منطقه محکوم شد.

وی با اشاره به پیگیری جدی مرزبانی برای برخورد سریع با عاملان این جنایت از عزم جدی مسئولان دستگاه قضائی استان هرمزگان برای تسریع، پیگیری و صدور حکم مناسب در حداقل زمان ممکن خبر داد.

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به برگزاری جلسه فوق العاده شورای تأمین استان هرمزگان با حضور استاندار و سایر اعضا، تصریح کرد: در این نشست، به منظور برخورد قاطع و سریع با هنجار شکنان و مخلان نظم و امنیت در سطح منطقه، تصمیمات بسیار خوبی با همراهی سایر دستگاه‌های استانی گرفته شد که قطعاً در امنیت منطقه تأثیرگذار است.

سردار رضایی تاکید کرد: هرگونه تعدی و تعرض قاچاقچیان به مأموران، قطعاً برخورد قاطع مرزبانان را به همراه دارد.

وی با تقدیر و تشکر از رئیس شورای تأمین استان هرمزگان به منظور حمایت از دریابانان، گفت: امید است با همکاری سایر دستگاه‌های استانی، توان عملیاتی مرزبانان در منطقه بیش از پیش افزایش یابد تا امنیت پایدار و مطلوب هم برای مردم فراهم شود.

فرمانده مرزبانی ناجا عنوان کرد: سخنرانی قاطع امام جمعه اهل سنت منطقه در محکوم کردن اقدام مخلان نظم و امنیت، نقطه عطفی در همراهی مرزبانان و مرزنشینان برای تحقق امنیت پایدار در منطقه است.

سردار رضایی با اشاره به اهمیت اقدامات ایجابی در منطقه، از همه دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌ها به ویژه صدا و سیما و رسانه‌های استان، خواست برای آگاه سازی مرزنشینان از قوانین و مقررات مرزی، اقدامات سلبی را در دستور کار خود قرار دهند.