به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر موسویکیا عصر دوشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی خراسانجنوبی اظهار کرد: برای تابستان سال ۹۸ پیش بینی اجرای ۲۵۱ هزار و ۵۶۵ برنامه در سه هزار و ۵۱۹ پایگاه روستایی و ۱۷ هزار پایگاه شهری در خراسانجنوبی میشود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پایگاهها نسبت به سال گذشته حدود ۱۴ درصد و برنامهها ۱۱ درصد افزایش داشته است، بیان کرد: در سال جاری ۲۱.۹ درصد برنامههای اوقات فراغت مربوط به موضوعات ملی و مذهبی، ۱۹.۸ درصد مربوط به آموزشی و تقویتی و ۱۶ درصد نیز مربوط به صنایع دستی است.
موسویکیا با بیان اینکه آموزش فضای مجازی ویژه نوجوانان کمترین سهم را در برنامههای اوقات فراغت به خود اختصاص داده است، ادامه داد: در خراسانجنوبی ۲۱ هزار نفر در سن بین ۱۴ تا ۳۵ سال هستند که در راستای غنی شدن اوقات فراغت آنان باید برنامهریزی کرد.
وی با اشاره به اینکه از ۲۱ هزار نفر حدود ۱۷۱ هزار نفر دانش آموز و ۱۴۰ هزار نفر دانشجو هستند، گفت: متنوع شدن برنامههای اوقات فراغت سطح رقابت را بالا و زمینه ساز افزایش کیفیت برنامههای اوقات فراغت میشود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسانجنوبی اظهار کرد: غلبه شدن گذراندن اوقات فراغت در فضای مجازی و گرایش به برنامههای فردی یک تهدید در حوزه اوقات فراغت محسوب میشود که باید برای آن برنامهریزی کرد.
وی بیان کرد: رشد کند صنعت اوقات فراعت، بالا بودن جمعیت جوان و محدودیت امکانات و فضاهای فراغتی در سطح ملی و پایین بودن سهم هزینههای اوقات فراغت در سبد خانوار از جمله تهدیدات پیش روی اوقات فراغت است.
فرشید جعفری معاون پرورشی آموزش و پرورش خراسانجنوبی نیز در این کارگروه اظهار کرد: بسیاری از کلاسهای مهارتآموزی اوقات فراغت علاوه بر هزینه شهریه برای تهیه مواد اولیه کار نیز نیازمند بودجه است که برخی خانوادهها در این زمینه مشکل دارند.
وی بیان کرد: طبق قواعد پایگاههای اوقات فراغت آموزش و پرورش باید به صورت خودگران باشد که این مسئله در خراسانجنوبی به واسطه محرومیت منطقه یک مشکل محسوب میشود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش خراسانجنوبی یادآور شد: اگر در راستای حق الزحمه مربیان کلاسهای اوقات فراغت فرمانداران و استانداری کمک کند، کلاسها در حد رایگان خواهد بود.