اراک- مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی از اختصاص ۸۲۵ تن قیر رایگان به ۸ شهرستان این استان، به منظور اجرای طرح بازآفرینی بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مرزبان اظهار داشت: در اجرای سیاست‌های طرح بازآفرینی شهری ایران مبنی بر تخصیص قیر رایگان جهت استفاده در معابر هدف بازآفرینی شهری پایدار شامل بافت‌های تاریخی، سکونت‌گاه‌های غیر رسمی، بافت فرسوده و ناکارآمد، اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی با پیگیری‌های مستمر و برگزاری جلسات متعدد با شهرداران و بازدیدهای میدانی از معابر و بافت های فرسوده شهری، در مرحله نخست شناسایی و انتخاب معابر فاقد آسفالت و معابر دارای آسفالت فرسوده که در محدوده بافت‌های ذکر شده بودن را انجام داد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۶۶۴ تن قیر با افزایش ۳۰ درصدی برای این امر به شهرستان ساوه اختصاص پیدا کرد، افزود: مجموع قیر مورد نیاز شهرستان‌های استان که در حال حاضر در مرحله تخصیص قرار دارند بالغ بر ۸۲۵ تن می‌باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی بیان کرد: به تفکیک هر شهرستان، برای خمین ۲۷۵ تن قیر، دلیجان ۵۰ تن، کمیجان ۱۳۵ تن، خنداب ۷۰ تن، آشتیان ۵۵ تن، تفرش ۱۲۵ تن، محلات ۵۰ تن و شازند نیز ۶۵ تن قیر در مرحله تخصیص قرار دارد.