به گزارش خبرنگار مهر، حفیظ الله فاضلی در کارگروه تخصصی اشتغال استان اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون ۴۶۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به استان ابلاغ شده که از این میزان ۳۹۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و ۲۷۵ میلیارد تومان نیز عقد قرداد شده که حدود چهار هزار شغل روستایی و عشایری در استان ایجاد شده است.
وی افزود: در سال جاری تاکنون از ۱۷.۵ میلیارد تومان سهم استان در تسهیلات مشاغل خانگی، بیش از ۱۵ میلیارد تومان جذب شده است.
فاضل در خصوص عملکرد بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در سامانه کارا، گفت: تعداد یک هزار و هشت طرح به مبلغ یک هزار و ۳۰ میلیارد ریال در سیستم بانکی در حال بررسی است.
وی تاکید کرد: پیشنهاد میشود بانکهای عامل بیشتری در مناطق روستایی و عشایری که دارای شعبات هستند و امکانات کارشناسی جامعتری دارند، استفاده شود و شهرکهای صنعتی کوچک که در جوار روستاها وجود دارد مانند نواحی صنعتی نیز مشمول قانون استفاده از تسهیلات روستایی و عشایری شوند.
فاضل گفت: همچنین پیشنهاد میشود دستورالعمل و آئیننامههای اجرایی توسط بانک مرکزی به صورت شفاف و متحدالشکل برای اجرا به بانکهای عامل ابلاغ شود زیرا در برخی موارد بانکهای عامل متفاوت عمل میکنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بیان کرد: در سهم بخشهای اقتصادی نیز با توجه به ظرفیت و مزیتهای استان بایستی متفاوت عمل شود زیرا استان به تعداد روستاها و جمعیت روستایی و عشایری نتوانسته استفاده لازم را داشته باشد لذا پیشنهاد میشود تعیین سهم بخشهای اقتصادی به کارگروه تخصصی اشتغال استان واگذار شود.