به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه محمدبیگی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در سالن جلسات خبرگزاری بسیج برگزار شد، اظهار کرد: بنیاد ملی عفاف و حجاب با سابقه ۱۰ ساله در کشور در حال حاضر در ۲۲ استان نمایندگی دارد و امام جمعه به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی عفاف و حجاب حضور دارند و نقش بنیاد در استان به عنوان تسهیل گر در حمایت از بنیاد زن و خانواده است.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین گفت: متاسفانه در بودجه فرهنگی برای بخش عفاف و حجاب اعتباری لحاظ نمی شود در حالی که عفاف و حجاب در چندین آیه قرآن حکم دارد و ما موظف هستیم به آیات الهی توجه کنیم.
محمدبیگی افزود: عفاف و حجاب به عنوان نماد دین، شان، کرامت انسانی و فضیلت های بالای انسانی است و نباید به آن به عنوان یک عامل محدود کننده نگاه کرد بلکه حجاب یک هدیه الهی است که می تواند به سلامت جامعه کمک کند.
وی یادآورشد: بنیاد عفاف و حجاب در اسفندماه سال ۹۴ در قزوین تشکیل شده که برگزاری پنج جلسه شورای برنامه ریزی بنیاد عفاف و حجاب صورت گرفته و تصمیم گیری های کلان و برنامه های راهبردی باید در این حوزه انجام شود.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین عنوان کرد: در دو سال گذشته این نهاد مورد بی مهری قرار گرفت و بودجه ای به این حوزه اختصاص داده نشد که با حمایت دفتر امام جمعه و بسیج فعالیت های خود را پیش بردیم و امسال قرار شد اعتبار ویژه ای به سازمان های مردم نهاد فعال در عرصه عفاف و حجاب اختصاص داده شود که بتوانیم کارها را توسعه دهیم.
محمدبیگی تصریح کرد: در شورای پنجم مصوب شده که استانداری اعتبار ویژه ای برای عفاف و حجاب اختصاص دهد اما این به دلیل نگاههای سیاسی و جناحی محقق نشده است.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین اظهارداشت: به عفاف و حجاب هنوز به عنوان یک واحد درسی پرداخته نمی شود و امسال از ۹ سمن فقط یک سمن توانسته اعتباری دریافت کند و مجموع اعتبار تعلق گرفته حدود ۵۰ میلیون تومان است.
محمدبیگی تصریح کرد: در سال گذشته بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار به اموراجتماعی داده شده و از مسئولان می پرسیم چه مقدار ازاین بودجه به بنیاد عفاف و حجاب داده شده است در حالی که بسیاری از فعالیت های بنیاد عفاف و حجاب بدون تامین منابع مالی است ولی سازمان های مردمی تسهیلات زیالدی می گیرند.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین گفت: بیش از ۵۰ درصد پسران برای خرید پوشاک خود با مدل های فرهنگ غربی روبرو می شوند لذا امسال وارد فعالیت جدیدی شدیم و جشنواره طلیعه نور و طراحی و رونمایی از لباس های عفیفانه برگزار می شود و بعد از جریان سازی در نمایشگاه به دنبال جذب سرمایه گذار خواهیم بود.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: بنیاد عفاف و حجاب از اجرای این گونه طرح ها حمایت می کند و به دنبال برگزاری کارگاه های ایده پردازی در حوزه لباس هم هستیم.
وی اضافه کرد: در حوزه عفاف و حجاب به دنبال راه اندازی مرکز مشاوره در زمینه مهارت های زندگی دختران و پسران جوان هستیم.
محمدبیگی در ادامه با اشاره به برنامه های هفته عفاف و حجاب اظهار کرد: برگزاری کارگاه رایگان آموزش دوخت چادر در فرهنگسرای بانو فاطمه (س)، حضور در تجمع بزرگ دختران اتقلاب در تهران، دعوت از کهوند پژوهشگر فضای مجازی برای سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه قزوین، برپایی نمایشگاه کتاب با محور عفاف، نمایشگاه «در ماندگار» و حمایت از تولیدات خلاق ملی حجاب برتر و برپایی کارگاه های آموزشی عفاف و حجاب از ۲۵ تا ۲۹ تیرماه در نمایشگاه بین المللی قزوین از مهمترین برنامه های پیش بینی شده است.