دشتی- مدیرکل دفتر امور شهری استانداری بوشهر گفت: ۷۰ درصد بودجه شهرداری های استان از محل ارزش افزوده تأمین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید بردستانی صبح شنبه در گردهمایی شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان دشتی اظهار داشت: کل اعتبارات ارزش افزوده که به حساب شهرداری‌های استان وارد شده ۴۴۸ میلیارد تومان بوده که ۷۰ درصد بودجه شهرداری‌های استان است.

وی با بیان اینکه مسائل توسعه اولویت اول در هر نقطه شهر و روستا است، اظهار داشت: شهرداران و دهیاران مطالعات پسماند را جدی بگیرند و نسبت به شناسایی نقاط آسیب پذیر اهتمام جدی داشته باشند.

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری بوشهر با اشاره به اینکه مطالعات بحران در شهرها و روستاها صورت بگیرد، اظهار داشت: مشکلات کلان در حوزه آب، اشتغال، سرمایه گذاری شناسایی شود.

بردستانی تصریح کرد: شهرداران و دهیاران نباید تنها به مسائل عمرانی توجه کنند بلکه باید بخشی از اعتبارات در زمینه سرمایه گذاری در سطح شهرها و روستاها انجام دهند.

وی تصریح کرد: شهرداری‌ها در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه برنامه ریزی داشته باشد و در حوزه داخلی نیز شهرداران دانش محور باشند.