به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی شکری ظهر دوشنبه در مراسم افتتاحیه طرح اوقات فراغت دامغان در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان بابیان اینکه برخی معتقد هستند برای اوقات نباید برنامهریزی کرد اما عدهای دیگر معتقدند که اتفاقاً اوقات فراغت فرصتی برای مهارتآموزی است، بیان کرد: آموزشهای فنی و حرفهای بخشی از اوقات فراغت باشد.
وی بابیان اینکه فراغت به لحاظ ارزشی در حقیقت یک فرصت است که اگر درست استفاده کنیم میتوانیم بهرههای فراوانی را ببریم، افزود: درست است که اوقات فراغت از یکسو تهدید و از منظر دیگر فرصت است اما باید دانست که استفاده بهینه از آن قطعاً سودمندی فراوانی را خواهد داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه میبایست در اوقات فراغت کاری کنیم که به فرزندانمان شیوه صحیح کار کردن را بیاموزند، تأکید کرد: جامعهای که باکار آشنا باشد میتواند آیندهای روشن درزمینهٔ اقتصاد و اقتصاد مقاومتی را شاهد باشد لذا باید از کودکی و نوجوانی فرزندانمان را با مفاهیمی مانند کار و کوشش آشنا کنیم.
شکری بابیان اینکه کودک باید کار، نحوه آن، بایدها و نبایدهای اجتماعی، تولید، فرهنگ تلاشگری و … را بیاموزد، گفت: اگر بخواهیم نسل آینده را به لحاظ اقتصادی و فرهنگ کار بسازیم یکی از مکانها، اوقات فراغت است.
وی افزود: حتماً میبایست تلاش شود تا فنی و حرفهای و کارورزی وارد اوقات فراغت شود چراکه این امر قطعاً سودمندی ویژهای را برای جامعه خواهد داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان در خاتمه، گفت: طرح اوقات فراغت دامغان در ۱۵ پایگاه ابلاغی و فرهنگی و ۱۰ پایگاه قرآنی در دست اجرا است که در آن گفتمانهای دینی، آموزش احکام، قرآن، آسیبهای اجتماعی، هنر و … به کودکان ارائه میشود.
طرح اوقات فراغت تبلیغات اسلامی استان سمنان در ۱۴۵ پایگاه تا نیمه مردادماه سال جاری ادامه دارد.