جمعیت وفاق اسلامی بحرین به عنوان جریان اصلی اکثریت شیعیان این کشور، وزارت کشور بحرین را به تهیه لیستهای سیاه برای فعالان سیاسی( مخالفان حکومت) متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جمعیت وفاق اسلامی بحرین،  وزارت کشور را متهم کرد که لیستهای  سیاهی را درباره فعالان بحرینی( مخالف حکومت) تهیه کرده است.

این موضعگیری پس از آن صورت گرفت که از ورود "شیخ علی سلمان" دبیرکل جمعیت وفاق اسلامی بحرین و رئیس فراکسیون پارلمانی این جمعیت به مدت چند ساعت به کویت جلوگیری شد و پس از میانجیگری نمایندگان کویتی، ورود آنها به این کشور میسر شد.

جمعیت وفاق اسلامی بحرین با 17 کرسی در مجلس نمایندگان این کشور، در بیانیه ای، مقام های مسئول بحرینی در وزارت کشوربحرین را مسئول مستقیم و کامل ادامه مجازات شهروندان بحرینی دانست.

این بیانیه به نقل از "شیخ حسین الدیهی" معاون دبیرکل جمعیت وفاق اسلامی بحرین افزود: این موضوع بدون اتخاذ تدابیر قانونی علیه وزارت کشور نخواهد ماند و این وزارتخانه به همه درخواست های ارسال شده به آن درباره لیستهای سیاهی که براساس آن کار می کند، پاسخ نداده است.

بیانیه یاد شده اشاره کرد که مقام های کویتی به شیخ علی سلمان و سه نماینده همراه وی از جمعیت وفاق اسلامی بحرین و دو مسئول این جمعیت بعد از میانجیگری نمایندگان کویتی اجازه ورود به کویت را داده اند.

این در حالیست که یک مسئول وزارت کشور بحرین وجود لیستهای سیاه در نزد این وزارتخانه را تکذیب کرد و گفت : وزارت کشور بحرین درباره حادثه یاد شده با دولت کویت تماس گرفته است.

"محمود بوحمود" از مسئولان امور حقوقی وزارت بحرین در بیانیه ای که یک نسخه از آن توسط خبرگزاری فرانسه دریافت شد، گفت: مطالب گفته شده درباره وجود به اصطلاح فهرست های سیاه نادرست است و مقام های امنیتی هیچ فهرست اسامی افرادی را صادر نکرده اند که خواستار جلوگیری از ورود آنها به هرکشوری دیگری شده باشد.

وی افزود: این تصمیمات در چارچوب حاکمیت این کشورها است که به آنها اختیارات کامل را برای جلوگیری یا اجازه به اتباع سایر کشورها برای ورود به کشور خود می دهد.

این مسئول بحرینی افزود: وزارت کشور بحرین در حال تماس با مقام های کویتی برای آگاهی از حقیقت ماجرا است.

برپایه این گزارش، حوادث جلوگیری از ورود فعالان بحرینی به کویت چندین بار تاکنون تکرار شده است و فعالان بحرینی وزارت کشور بحرین را متهم می کنند که این فهرست ها را به باقی کشورهای خلیج فارس فرستاده است درحالی که مقامات بحرینی وجود اینگونه فهرست هایی را تکذیب می کنند.

با وجودی که اکثریت جمعیت بحرین را شیعیان تشکیل می دهند، اما حکومت این کشور تحت سلطه اقلیت اهل تسنن است.