به گزارش خبرنگار مهر، حسن هدایتی کتولی عصر شنبه در جلسه شورای اداری علیآبادکتول اظهار کرد: با حضور قومیت های متنوع و جاذبههای طبیعی و خدادادی دارای ظرفیت های بسیار بالایی در زمینه گردشگری است.
وی با اشاره به ظرفیت پارک جنگلی و سد مخزنی کبودوال افزود: تله کابین کبودوال از جمله درخواستهای مردم در جهت توسعه اقتصادی و گردشگری شهرستان است که پس از چهار هنوز کلنگ زنی نشده و در مراحل پایانی شورای عالی شهرسازی و معماری است.
فرماندار علی آبادکتول ادامه داد: هماکنون شهرستان دارای ۱۰۳ واحد صنعتی است که ۸۷ واحد آن فعال و نیمه فعال هستند و ۱۶ واحد راکد اداریم که اگر به چرخه تولید بازگردنند زمینه اشتغال هزار و ۷۲۰ نفر فراهم می شود.
وی به مشکلات علی آبادکتول هم اشاره و بیان کرد: فاز اول در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسیده و طرح توسعه آن از سال ۱۳۹۳ در دستور کار قرار دارد.
هدایتی کتولی اضافه کرد: تبدیل نیروگاه گازی علی آباد به سیکل ترکیبی راندمان این نیروگاه را از حدود ۳۳ درصد به ۴۷ درصد افزایش میدهد و مشکلات شهرستان در حوزه کمبود برق را مرتفع می کند.
وی با بیان اینکه مرزهای سیاسی و جغرافیایی شهرستان با استان سمنان مشخص نیست و این موضوع مشکلات بسیاری را در برای مردم و منطقه ایجاد کرده است، تصریح کرد: انتقال آب سرچشمه های زرین گل به سمنان مشکلات زیست محیطی و آبی بسیاری به همراه دارد هرچند با پیگیری های انجام شده در سال گذشته این طرح متوقف شده است اما هنوز دستورالعمل از شورای عالی آب و محیط زیست اعلام نشده تا برای همیشه مشکل رفع و دغدغه مردم در حوزه آب و تخریب جنگل های سرخداری برای همیشه متوقف شود.
فرماندار علی آبادکتول با اشاره به اینکه هم اکنون بین ۶۰ تا ۷۰ درصد روستاهای شهرستان با کمبود آب مواجه و درگیر مشکلات فرسودگی خط انتقال، مخزن و شبکه آبرسانی هستند، خاطرنشان کرد: با این شرایط آب سرچشمه های این شهرستان (۴۰ درصد از زرین گل به سمنان) و ۱۴ چاه آب در فاضل آباد به گرگان منتقل می شود و هم اکنون هم موضوع انتقال آب از رودخانه کفشگیری به گرگان مطرح است که موجب نگرانی برای کشاورزان و حق آبه داران شده است.