کرمانشاه_ معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بیش از ۷۰ درصد اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها هزینه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالهادی فقهی زاده ظهر امروز سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، استان کرمانشاه را یکی از غنی‌ترین مناطق فرهنگی کشور دانست و اظهار داشت: این استان یکی از نمادهای تنوع فرهنگی محسوب می‌شود.

وی افزود: بی گمان گفتگو و داد و ستد فرهنگی یکی از شاخصه‌های این تنوع است چرا که نمی‌توان فرهنگی بالنده داشت اما گمان کرد که فقط باید تحکم داشته باشد.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: خوشبختانه ما در سایه سار معارف عالی فرهنگی که در کشور موج می‌زند و نیز مبتنی بر بن مایه‌های فرهنگ ملی و دینی است اکنون در این برهه تاریخی به بلوغ رسیدیم.

این مسئول گفت: در آمیختگی فرهنگ با گونه‌های متنوع فکری و گرایش‌های متفاوت عقیدتی و دشواری‌ها و موانع گوناگون اجرایی است.

وی تصریح کرد: اگر کسی جز بر مبنای بر خورداری های فکری و فرهنگی در این عرصه بخواهد نقش آفرینی کنند موفق نخواهد بود.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ذات نایافته از هستی بخش نمی‌تواند به دیگری هستی ببخشد، گفت: کسی که تنوع فرهنگی را نچشیده باشد بدون شک نمی‌تواند آن‌را گسترش دهد.

فقهی زاده اظهار داشت: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از ۷۰ درصد اعتبارات خارج از استان تهران هزینه می‌شود و این در حالی است که زمانی تهران با ایران برابری می‌کرد.

وی کلام خدا را بزرگترین سرمایه انسانی دانست و بیان داشت: انسان همواره در زیانکاری است و اگر این سرمایه بزرگ را پاس ندارد خسران می بیند و آنچه باعث پاسداشت این سرمایه می‌شود تواصی به حق است.

این مسئول با بیان اینکه کرمانشاه یکی از عزیزترین پاره‌های پیکره عظیم ایران اسلامی است، تاکید کرد: اگر بخواهیم به درخشش فرهنگی آینده کشور چشم بدوزیم باید سرمایه‌های پیشین این مملکت را بشناسیم.