کیانوش بهرهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره دانشجویی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: از مجموع ۶۰۰ مرکز علمی کاربردی، ۳۲۰ مرکز دارای «کانون مشاوره دانشجویی» هستند.
وی ادامه داد: از سال گذشته استاندارد سازی «کانون های مشاوره دانشجویی» دانشگاه جامع علمی کاربردی در دستور کار دانشگاه قرار گرفت و دستورالعمل «استاندارد سازی کانونهای مشاوره» به مراکز دانشگاه ابلاغ شد و در راستای استاندارد سازی که انجام میشود باید تمام مراکز و واحدهای علمی کاربردی در سال تحصیلی جدید به کانون مشاوره دانشجویی مجهز شوند.
مدیر کل دانشجویی دانشگاه جامع علمی و کاربردی درباره دلایل مراجعه دانشجویان به کانونهای مشاوره مراکز و واحدهای دانشگاه گفت: بیشتر مسائل دانشجویان آسیبهای اجتماعی، مسائل سلامت روان و سلامت جسم است.
وی با اشاره به راههای ارتباطی دانشجویان با کانونهای مشاوره دانشگاه گفت: معمولاً دانشجویان به صورت حضوری مراجعه میکنند ولی میتوانند به صورت تلفنی و از طریق ارسال ایمیل هم مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند.
وی افزود: سال گذشته دانشگاه جامع علمی کاربردی در طرح سیمای دانشجویی شرکت کرد با توجه به استخراج نتایج این طرح تصمیم گرفتیم که مراکز مشاوره را فعالتر کنیم چرا که احساس میکنیم اگر مراکز دانشجویی فعال شوند در کاهش آسیبها مؤثر خواهد بود.