ایلام - مدیرکل منابع طبیعی ایلام گفت: حریق در مناطق «بولی» و «ریزه‌وه‌ن» ایلام به طور کامل خاموش شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا احمدی ظهر جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از دستور استاندار ایلام مبنی بر جلسه فوری ستاد بحران استان و پس از پایان جلسه با همراهی نیروهای سپاه، بسیج، محیط زیست و منابع طبیعی به منطقه عازم شدیم و بحمدلله با کمک این عزیزان پیش از اذان صبح حریق به طور کامل خاموش شد.

وی بیان داشت: هم اکنون گروهی صد نفره از نیروهای سپاه، بسیج، منابع طبیعی، محیط‌زیست و مردم بومی محل در منطقه حاضر هستند و منطقه را پس از حریق کنترل میکنند. همچنین آماد و پشتیبانی سپاه پاسداران تدارکات و پشتیبانی لازم را انجام می دهند.

احمدی تصریح کرد: موقعیت منطقه، شیب بسیار بالا، عدم دسترسی به محل حریق و بعد مسافتی کار را برای اطفا سخت کرده بود اما خوشبختانه با عملیاتی جهادی توانستیم این حریق را کنترل و بصورت کامل خاموش کنیم.

مدیر کل منابع طبیعی ایلام بیان داشت: با دستور فرماندهی محترم سپاه استان، دو فروند پهپاد جهت پایش و کنترل این منطقه تا عصر امروز گشت زنی خواهند کرد.

وی تصریح کرد: از پیگیری‌ها و تلاش های دلسوزانه سردار شاکرمی فرماندهی محترم سپاه استان، همچنین از نیروهای شریف محیط‌زیست، منابع طبیعی، فرماندار ایلام، شهردار ایلام، اعضای ستاد بحران و سازمان های مردم نهاد و مردم بومی منطقه که در این چند روز با تمام توان با شعله های آتش مقابله کرده اند بصورت ویژه تشکر می کنیم.