به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان پیش ازظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران، نداشتن پیوست رسانهای پروژهها را در کشور از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: مهمترین موضوعی که کمتر به آن توجه شده، مردم هستند درحالی که هرجا مردم را وارد کردیم توانستیم از ظرفیتها بهره گیریم.
وی افزود: جنگلهای هیرکانی تاکنون توسط مردم و در طول سالها حفظ شده است و برای صیانت باید از این ظرفیتها بهره گرفت.
وی با بیان اینکه جنگلهای هیرکانی از سادهترین امکانات اطفای حریق محروم است تصریح کرد: برای حفظ جنگلها باید سیستم اطفای حریق و سنسور هوشمند را در جنگلهای هیرکانی راه اندازی کنیم.
استاندار مازندران به طرح خروج دام از جنگل اشاره و اضافه کرد: مردم برای اجرای این طرح و طرح تنفس جنگل حمایت و همراهی کردند و این طرح از پروژههای خوبی برای حفظ همه جنگلها نظیر هیرکانی است و برای توفیق باید سازمانهای مردم نهاد را پای کار آوریم.
حسین زادگان با اظهار اینکه پایگاه شمشاد خزری در مازندران و گلستان است گفت: به دلیل کم توجهی و بروز آفات بخشی از شمشادها از بین رفته است و این نتیجه کم توجهی است درحالی که با پای کار بودن رسانهها میتوان مردم را حساس کرد.
استاندار مازندران ثبت جهانی جنگلهای هیرکانی را در حفظ و صیانت آن مؤثر دانست و گفت: میتوان از کمکهای کارشناسی و مالی بین المللی برای صیانت از جنگل بهره گرفت.
وی پسماند و زباله را از مشکلات دیرینه شمال کشور بیان کرد و گفت: باید جنگلهای هیرکانی را به صورت بسته کامل بنگریم و موقعی میتوان جنگلها را حفظ کنیم که بتوانیم مشکل پسماند و فاضلاب را در استانهای شمال حل کنیم.
حسین زادگان قاچاق چوب را از مشکلات مهم در جنگلهای هیرکانی بیان کرد و گفت: وجود یک نیروی حفاظتی به ازای هر هکتار جنگل و اعتبارات محدود ضرورت تشکیل سمنهای جدید برای صیانت از جنگلها را برای اقدام مؤثرتر ضروری میسازد.
وی توجه به معیشت جنگل نشینان و حاشیه نشینان را امری مهم دانست.