اردستان- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردستان گفت: با توجه به نیاز مردم به خدمات اجتماعی، فرهنگی و قرآنی مراکز «افق» در ۶۴ امامزاده و بقاع متبرکه اردستان راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مبشری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از طرح‌هایی که اداره اوقاف در سال رونق تولید به منظور احیای موقوفات در دستور کار قرار داده «طرح افق» است.

وی افزود: بقاع متبرکه مرکز فرهنگی و قرآنی داشتند و از این پس با توجه به نیاز مردم به خدمات اجتماعی، فرهنگی و قرآنی، مراکز «افق» در ۶۴ امامزاده و بقاع متبرکه اردستان راه اندازی می‌شود.

اهداف «طرح افق» تقویت کارکردهای اجتماعی و فرهنگی است

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردستان گفت: اهداف این طرح تقویت کارکردهای اجتماعی و فرهنگی بقاع متبرکه در راستای رسیدن به قطب فرهنگی است چراکه بستر سازی و حضور فعال جوانان و نیروهای متعهد و ارزشی در عرصه‌های فعالیت اجتماعی، فرهنگی و قرآنی بقاع متبرکه می‌تواند مفید باشد.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح استفاده از ظرفیت تشکیلات مردمی و هیئات مذهبی برای تقویت مشارکت و مجاوران بقاع متبرکه در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و الگو سازی خدمات، متناسب با آسیب‌های اجتماع و ترویج معارف قرآن و اهل بیت و تبیین اندیشه گفتمان انقلابی اسلامی انجام خواهد شد.

مبشری تصریح کرد: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری که اشاره داشته‌اند که بقاع متبرکه باید به یک قطب فرهنگی تبدیل شود سعی کردیم فرمایش ایشان را در بقاع متبرکه اجرایی کنیم.

وی اضافه کرد: لازم است تا با جذب خیران و توجیه مدیران هیئت امنای بقاع متبرکه همچون مساجد افرادی که ضعیف و مستمند از نظر مالی را شناسایی و با استفاده از ظرفیت خیران به آنها کمک شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اردستان همچنین بیان داشت: آموزش هیئت امنای بقاع متبرکه آغاز شده است؛ این طرح با برنامه ریزی های کارهای فرهنگی قرآنی از هفته آینده در اردستان آغاز می‌شود و افرادی که شناسایی شده و برای آنها حکم فعالیت زده می‌شود به مدت سه سال در این حوزه فعالیت می‌کنند و در کاهش آسیب‌های اجتماعی و شناسایی نیازمندان فعالیت دارند.

۱۵ مورد از بقاع متبرکه اردستان دارای درآمد است

وی گفت: با توجه به پتانسیل موجود که در بقاع متبرکه اردستان وجود دارد فقط ۱۵ مورد از بقاع دارای درآمد هستند که با اجرای این طرح و حضور جوانانی که در کارهای فرهنگی نقش دارند می‌توانند در این زمینه درآمدزایی نیز موفق شوند.

مبشری افزود: دستگاه‌های فرهنگی قرآنی می‌توانند از ظرفیت‌هایی که در اختیار دارند در راستای تقویت کارهای فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کنند.