تفاهم نامه ای در راستای توانمندسازی واحدهای تحقیق و توسعه شرکتهای دانش بنیان با اعطای تسهیلات از سوی صندوق نواوری منعقد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز تفاهم نامه‌ای بین وزارت علوم و صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور منصور غلامی وزیر علوم، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مسعود برومند معاون‌پژوهشی منعقد شد.

این تفاهم نامه به منظور فراهم‌آوردن زمینه همکاری‌های سازنده برای حمایت از نوآوری و توسعه و تجاری‌سازی فناوری در مراکز علمی، تحقیقاتی و فناوری سراسر کشور، منعقد شد.

همکاری در زمینه تقویت توان تحقیق و توسعه (R&D) شرکت‌های دانش‌بنیان با رویکرد نوآوری باز از طریق همکاری با پژوهشگران و فناوران فعال در مراکز علمی و تحقیقاتی کشور در قالب برنامه ملی گرنت فناوری و سایر برنامه‌های مورد توافق، همکاری در زمینه تقویت بنیه توسعه و تجاری‌سازی فناوری شرکت‌های دانش‎‌بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری به ویژه از طریق ارائه خدمات توانمندسازی، همکاری در زمینه تأمین مالی محققان، پژوهشگران، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال مستقر در مراکز علمی، تحقیقاتی و پارک‌های علم و فناوری در پروژه‌های مسئله‌محور، ظرفیت‌محور و آینده‌محور از محورهای این تفاهم نامه به شمار می‌رود.

همچنین همکاری در تقویت شتابدهنده‌های دانش‌بنیان مستقر در مراکز علمی، تحقیقاتی و فناوری به منظور کمک به توسعه، بلوغ و تجاری‌سازی فناوری با رویکرد مسئله‌محور، ظرفیت‌محور و آینده‌محور و با تکیه بر استارت‌آپ‌ها و هسته‌های فناور؛ دیگر محور این تفاهم‌نامه است.

مدت تفاهم‌نامه ۳ سال از زمان امضای آن توسط طرفین است که با توافق طرفین قابل تمدید است.

دکتر مهدی کشمیری در مراسم رونمایی از بسته همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با پارکهای علم و فناوری که امروز در محل مجتمع شکوفایی شرکتهای دانش بنیان برگزار شد گفت: گ رنت فناوری در وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه مطرح شد که توانستیم آن را نهادینه کنیم.

وی با بیان اینکه این موضوع می‌تواند یک خدمت جدید در راستای توانمند سازی شرکتهای دانش بنیان باشد عنوان کرد: به منظور آنکه این برنامه قوت اجرایی بیشتری یابد این مسئله در صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح شد تا بتوانیم با مشارکت این صندوق، برنامه گرنت فناوری را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به دیگر تفاهم نامه منعقد شده گفت: طی این تفاهم نامه صندوق نوآوری تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان از برنامه گرنت فناوری حمایت می‌کند.

سرپرست دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم گفت: این تفاهم نامه بین دانشگاه هرمزگان و پارک علم و فناوری هرمزگان منعقد شده که بر این اساس ۳ هکتار از اراضی این دانشگاه در اختیار پارک علم و فناوری هرمزگان به منظور توسعه آن قرار بگیرد.