خبرنگاران بی‌بی‌سی فارسی از زمان حضور خبرنگار بخش جهان این رسانه در ایران در حال وارد کردن فشار هستند تا بتوانند از این فرصت بیشترین بهره‌برداری را بکنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اداره کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فهرست مجوزهای روادید برای خبرنگاران غیر مقیم رسانه‌های خارجی در تیرماه را منتشر کرده است که در آن مدت حضور خبرنگار بی‌بی‌سی جهان BBC World ده روز عنوان شده است.

حضور خبرنگار بی‌بی سی در حالی صورت گرفت که نشریه هافینگتن پست در گزارشی نوشت قرار است خبرنگار بی‌بی سی حضورش در ایران ادامه داشته باشد. از سویی هم گزارش فوق تأکید داشت شرط حضور خبرنگار بی‌بی سی در ایران این بوده که هیچ مطلبی از او در سرویس فارسی زبان این شبکه منعکس نشود.

بر اساس همین گزارش اتحادیه ملی روزنامه نگاران انگلیس (بریتانیا) از مدیران بی بی سی خواست تا رویکردشان را در آینده تغییر دهند و خبرنگاران بی‌بی سی فارسی هم اقداماتی را از طریق همین اتحادیه انجام دادند.

هرچند تاکنون به طور رسمی هیچ مقام دولتی از مفاد این توافق اطلاعاتی نداده است تا صحت آن برای رسانه‌های داخلی تأیید شود، اما مجموعه اقدامات رسانه‌ای که در خارج از مرزهای کشور در حال انجام است حکایت از این دارد که رسانه‌های بزرگی همچون بی‌بی سی که سرویس فارسی زبان آن به طور علنی بر خلاف منافع ملت ایران فعالیت می‌کند هیچ ابایی ندارند تا با اقدامات تدریجی خبرنگاران شأن را به طور رسمی داخل کشور بفرستند و محتوایی مناسب با منافع دولت متبوع شأن تهیه کنند.

این در حالی است که حضور خبرنگاران خارجی در کشور تنها زمانی مجاز و پذیرفته است که در راستای منافع ملی کشور باشد و شایسته است اداره کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که مسئولیت حضور خبرنگاران خارجی در کشور را بر عهده دارد بعد از این دقت بیشتری داشته باشد.

خبرگزاری مهر آماده است نظرات مسئولان اداره کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حضور خبرنگاران خارجی که حضورشان با فشار رسانه‌های اپوزیسیون همراه است، را بشنود.