مدیرکل سلامت شهرداری تهران از توجه به محیط‌های حامی سلامت در شهر تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، زینب نصیری عصر امروز در نشست سلامت شهری و سلامت روان زنان که به همت کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران برگزار شد، با بیان اینکه وضعیت افسردگی در تهران از میانگین کشور بالاتر است، گفت: آمارهای متعددی از میزان افسردگی در کشور ارائه می‌شود اما به استناد آمار وزارت بهداشت باید بگوییم که ۱۶.۸ درصد از زنان و حدود ۱۰ درصد از مردان دچار افسردگی هستند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه سلامت سالمندی نیز وضعیت زنان از مردان بدتر است،اظهارکرد: حدود ۴۰.۹ درصد زنان نیز دارای افسردگی و علائم آن هستند و به طور کلی باید گفت که میزان افسردگی در زنان ۱.۵ برابر بیشتر از مردان است.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه از نظر کالبدی و معماری شهری می‌توانیم این موضوع را بهبود ببخشیم، گفت: حوزه سلامت در شهر مورد غفلت قرار گرفته بود اما خوشبختانه در برنامه سوم شهرداری تهران اتفاقات خوبی رخ داد و برای اولین بار به محیط‌های حامی سلامت توجه شد.

نصیری تاکید کرد: ارتقای شاخص‌های سلامت شهری باید مورد توجه قرار گیرد. شورای شهر و  و مدیریت شهری در کنار یکدیگر نسبت به ارتقای مولفه‌های سلامت در شهر به‌خصوص برای زنان حساس هستند.