به گزارش خبرنگار مهر، علی خاکسار ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران حوزه گردشگری با بیان اینکه برگزاری رویدادهای بین المللی طی سال گذشته در معرفی همدان موثر واقع شد به طوری که نرخ اشغال هتل ها و مراکز اقامتی همدان ۵۰ درصد افزایش یافته است، گفت: این حرکت نتیجه همکاری همه دستگاه ها بوده است.
وی با بیان اینکه با تولید محتوایی که در راستای معرفی همدان صورت گرفت رشد گردشگری را شاهد هستیم، اظهار داشت: سال گذشته ۱۵ هزار گردشگر خارجی به استان همدان سفر کردند اما در سه ماهه اول امسال ۶ هزار نفر گردشگر خارجی وارد همدان شده اند که این آمار بیانگر رشد گردشگری است.
خاکسار با بیان اینکه ایران مقصد ارزانی برای سفرهای خارجی شده است وگردشگران هم برای بازدید اماکن دیدنی استانهای ایران و هم برای گردشگری سلامت وارد این کشور میشوند، گفت: باید از این فرصت استفاده کنیم اما نیازمند همکاری و مشارکت بیشتر دستگاه ها هستیم.
وی با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی به منطقه غرب توجه بیشتری دارد، گفت: ۱۰ استان این منطقه در تفاهم نامه ای گروهی برای توسعه گردشگری قدم بر می دارند و سازمان میراث فرهنگی محتوای تولیدی این استان ها را تبلیغ خواهد کرد تا منطقه غرب محور گردشگری شود.
فاصله ۳ ساعته همدان با مرکز کشور یک مزیت است
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه همدان میتواند در این زمینه نقش محوری داشته باشد چرا که فاصله ۳ ساعته همدان با مرکز کشور یک مزیت است، گفت: قطار گردشگری که جمعه هر هفته گردشگر وارد استان همدان میکند به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
وی با بیان اینکه با پایین آمدن نرخ اقامت شاهد حضور گردشگران در همدان خواهیم بود، گفت: باید در ورودی های شهر همدان ایستگاه اطلاع رسانی مستقر شود کما اینکه قرار بود ۳ ایستگاه در این زمینه ایجاد شود اما تاکنون محقق نشده است.
خاکسار با بیان اینکه تحقق این خواسته نیازمند مطالبه گری است، اظهار داشت: با همراهی یکدیگر می توانیم زمینه حضور گردشگران در استان همدان را فراهم کنیم.
معاون شرکت سیاحتی علیصدر نیز با بیان اینکه توسعه گردشگری همدان در حال رقم خوردن است و رو به بهبودی است، اظهار داشت: بخش های تخصصی باید در کنار مسائل را کارشناسی کرده و در راستای توسعه گردشگری راهکار بدهند.
مسعود ملکی با بیان اینکه ایران در زمینه گردشگری خارجی نیز تحریم است، اظهار داشت: حوزه گردشگری کشور زمینه را برای میزبانی از گردشگران خارجی مهیا کرده اما جا برای کار زیاد است.
وی با بیان اینکه سال گذشته همدان به خوبی معرفی شد، اظهار داشت: تلاشها برای جذب بیشتر گردشگران به استان همدان ادامه دارد.
مدیرعامل دهکده گنجنامه نیز با بیان اینکه توجه به حرفه کسب و کار گردشگری در همدان ضعیف است، اظهار داشت: زمانی اقتصاد خوب خواهیم داشت که کسب و کار ایجاد کنیم و سود حاصل از آن وارد استان همدان شود.
سعید ترابیان با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته شمار گردشگران استان همدان ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش داشته است، گفت: منطقه گردشگری غرب کشور ناشناخته مانده و باید برای معرفی بیشتر آن تلاش کرد.
وی با بیان اینکه ورودی های شهر همدان مناسب نیست؛ گفت: رشد اقتصادی در گرو حل مشکلات فرهنگی است.