محسن شانقی در گفت و گو با خبرنگار مهر پیرامون اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان مرکزی اظهار داشت: ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک سند ملی است که هماهنگی لازم جهت اجرای ممیزی و رتبه بندی واحدهای مربوطه و محصول از پانزدهم مرداد ماه سال جاری در استان آغاز می شود.
وی ادامه داد: به منظور ارتقای کیفیت گوشت مرغ تولیدی حلقه های متعدد زنجیره تولید از جمله واحدهای پرورش طیور، ناوگان حمل و نقل، مراکز استحصال، مراکز فرآوری، عرضه و مصرف دخیل هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: این طرح در راستای التزام به حقوق شهروندی و در نظر گرفتن حقوق مصرف کنندگان است.
شانقی افزود: این طرح در راستای تولید مرغ های عاری از بیماری، رعایت دوره پرهیز غذا و دارو، پرورش مرغ سایز و بدون آنتی بیوتیک، بهینه سازی ناوگان حمل و نقل فرآورده های خام دامی، تجهیز و فعال نمودن کشتارگاه ها به تخلیه اتوماتیک اندرونه، حذف چیلرآبی، اعمال سامانه های بهداشتی HACCP و GMP در واحدها، افزایش عمر ماندگاری، کنترل آن در مراکز عرضه و کاهش ضایعات در زنجیره تولید در جهت ایمنی غذایی در سطح استان می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: هفت کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت ۲۶ هزار قطعه که دارای شرایط فوق باشند با رتبه بندی A و A+ و گوشت مرغ با برچسب های A و A+ بسته بندی و به بازار عرضه می شوند و کشتارگاه هایی که فاقد شرایط مورد نظر باشند با رتبه بندی B محصولات را بصورت تازه عرضه خواهند کرد و اجازه ذخیره سازی مرغ منجمد و صادرات را ندارند .
شانقی افزود: کشتارگاه هایی که دارای رتبه B باشند می توانند با ارائه راهکارهای تشویقی و رقابتی و دریافت تسهیلات و تجهیز نمودن کشتارگاه به رتبه A و A+ ارتقاء پیدا کنند.