شهرکرد- رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی چهارمحال و بختیاری از برگزاری جشنواره جام خوشه چین کشور به میزبانی این استان خبر داد.

فخرالدین اسدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اولین دوره المپیاد رقابت های ورزشی روستائیان و عشایر با هدف توسعه ورزش همگانی و ثبت توانمندی های ورزشی در جوامع روستایی و عشایری از سوم تا ششم شهریور ماه در مجموعه شهدای آموزش و پرورش شهرکرد برگزار می شود.

اسدی ادامه داد: این استان میزبان مسابقات منطقه دوی کشور شامل استان های اصفهان، کهکیلویه و بویراحمد، بوشهر، هرمزگان، قم و فارس در دو بخش بانوان و آقایان است.

به گفته وی جام خوشه چین در رشته های چوب کشی، طناب کشی، فوتسال، والیبال ، هفت سنگ مهارتی و دوومیدانی برگزار می شود.

رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی  استان با بیان اینکه 80 داور قضاوت این مسابقات را بر عهده دارند، تصریح کرد: حدود 550 نفر ورزشکار و عوامل اجرایی در این مسابقات حضور خواهند داشت.

وی بیان کرد: از نفرات برتر هر رشته با حکم و مدال قهرمانی و از تیم های برتر با کاپ قهرمانی تجلیل به عمل می آید.