خاش - مدیر جهاد کشاورزی خاش از اختصاص ۱۳۵ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای سیستم آبیاری نوین در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، حمید رضا کبدانی اظهار داشت: در سال جاری ۱۳۵میلیارد ریال اعتبار صرف اجرای سیستم  نوین آبیاری در بخش کشاورزی شهرستان خاش می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خاش افزود: در سال جاری با اعتباری بالغ بر ۱۳۵میلیارد ریال ۱۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان مجهز به سیستم نوین آبیاری خواهند شد.

وی ادامه داد: تاکنون ۵۸۱۰ هکتار از اراضی شهرستان خاش مجهز به  سیستم آبیاری تحت فشار و کم فشار شده که از این میزان ۲۷۵۲ هکتار سیستم بارانی، ۲۹۰۸ هکتار سیستم قطره‌ای و۱۵۰ هکتار سیستم  کم فشار اجرا شده است.

کبدانی تصریح کرد: کار مطالعه ۶۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خاش نیز برای اجرای سیستم های نوین آبیاری به اتمام رسیده و آماده اجرا است.