به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالرضا ناظری پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران بیان داشت: خوشحالم که بعد از چهار سال و کسب تجارب زیاد به کرمان برگشتم.
وی افزود: با توجه به گسترش و توسعه شبکهها و فناوریهای مجازی در حوزه امنیت، امنیت فضای خاصی را به خود اختصاص داده است مسلما در این فضا همکاری اصحاب رسانه بسیار تاثیرگذار و ارزشمند است.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: رسانهها نقشهای متعددی در جامعه ایفا میکنند شاید مهمترین آن صحنهای است که حیات سیاسی دارند لذا رسانهها با شناخت آسیبهای اجتماعی و گزارش آن به کنشگران به خصوص به جوانان ما هشدار میدهند به همین سبب میتوان از آنان به عنوان کاهش دهنده آسیبهای اجتماعی یاد کرد.
سردار ناظری تصریح کرد: رسانهها با اطلاع رسانی به موقع در آگاهی یافتن قشر آسیب پذیر تاثیر داشته و دارند.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره با حضور موثر خبرنگاران در گام دوم انقلاب اظهار داشت: رسانهها در برهههایی که نظام باید به سلامت از این مراحل گذر کند بسیار موثر بودهاند.
وی ادامه داد: بلوغ جمهوری اسلامی فرا رسیده اما باید مراقب بود چرا که تهدیدهای دشمن به مرز فکر جوانان ما رسیده است؛ نقش خبرنگاران در روشنگری بهتر جوانان و شناساندن آسیبهایی که بر سر راه وجود دارد نقشی بی بدیل است که از گذشته هدف ایثارگران، آزادگان و جانبازان هم بوده است.
سردار ناظری افزود: ظرفیتهای بسیار زیادی در این حوزه وجود دارد که میتوانیم برای ترویج هنجارها قانون و قانون پذیری استفاده کنیم و قطعا اطلاع رسانی در زمان خودش فرازمانی بودن و فرامکانی بودن آن است که در زمان خودش باید خبر را منتشر کنیم.
وی عنوان داشت: شفافسازی در هر مکان و لحظهای وظیفه اصحاب رسانه است امروز اقتداری که پلیس دارد برگرفته از همین به موقع گفتن و شفافسازی توسط خبرنگاران است.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: قانون شناسی و کیفر شناسی یکی دیگر از ظایف خبرنگاران است لذا جوانان ما اگر از موضوعات امنیتی آگاهی داشته باشند و از کیفر و مجازات قانون گریزی اطلاع پیدا کنند به سوی ارتکاب این جرائم نخواهند رفت.
وی یادآور شد: بنده در گفتگو با مجرمان دریافتم که بسیاری از آنها از قانون آگاهی ندارند حتی برخی از آنها میزان مجازات را نمیدانند و قطعا میزان مجازات می تواند فرد را از ارتکاب خلاف باز دارد.
سردار ناظری ابراز داشت: هنوز افرادی هستند که برخی از اقدامات هنجارشکنان خود را به عنوان جرم تلقی نمیکنند و بعضا عملکرد نیروی انتظامی را زیر سوال میبرد و بعد از اطلاع از آن از ما عذرخواهی میکنند.
وی افزود: خبرنگاران باید فرهنگ قانون پذیری را برای مردم ترویج کنند لذا اصحاب رسانه روحیه قانون پذیری را در جامعه انتشار میدهند.
سردار ناظری یادآور شد: ترویج قانون حالت بازدارندگی دارد و در جامعه امروز امر به معروف و نهی از منکر را شما خبرنگاران ترویج میدهید همچنین در حوزه پیشگیری از جرم نقش خبرنگاران مهم است.
فرمانده انتظامی استان کرمان بیان داشت: در فرهنگ استفاده از تجهیزات هشدار دهنده خبرنگاران باید ورود پیدا کنند و به موضوعاتی که در انعکاس خبر و توضیح و تبیین جرم خواهد شد بپردازند.
وی افزود: وقوع جرائم امواجی تولید میکند که توسط برخی سایتها منتشر میشوند لذا قبح جرم در جامعه از بین میرود و ارتکاب جرم را ترویج میکند لذا پرداختن به خبر در لحظه خودش و جمع کردن آن خبر کار دشواری است که تنها از عهده خبرنگاران برمیآید.