این روزها شبکه‌های اجتماعی پُر شده از تصاویر کارتون‌های نوستالژیک و کاربران فضای مجازی با انتشار این تصاویر داده خاطرات دهه‌های گذشته را مرور می‌کنند.

مجله مهرکارتن های نوستالوژیک کودکی برای هر شخص با شخص دیگر متفاوت است و به سن، علاقه، ذوق و دهه‌هایی که در آن کودکی خودش را گذرانده ارتباط مستقیم دارد. این روزها در توییتر جریان کارتون‌های کودکی به راه افتاده است. در چند روز اخیر کاربران شبکه های اجتماعی در صفحات مجازی خود با انتشار کارتونهایی که در دوران کودکی با آنها خاطره دارند به دنبال یافتن نوستالژی‌های مشترک خود هستند.

کاربری با نام نوبل‌من نوشت: کی یادشه که چه کارتونی بود و اسم این پرستار چی بود؟

کاربری با نام شایان  با انتشار تصویر زیر نوشت: این کارتون رو کیا یادوشونه؟ ۱۵ پسر اسمش بود.

 احسان سالمی در توییتر خود از یکی از عروسک‌های معروف دهه هفتاد نوشته است:

کاربر آقا میثم هم با انتشار عکسی از کارتون محبوب بچه‌های مدرسه آلپ از دوستانش در این باره سوال کرد.

سید میلاد ناظمی نیز با انتشار تصویری از کارتون کوتلاس نوشته است.

کارتون‌های دهه نود اگر چه با کارتون‌های نوستالژیک دهه شصت و هفتاد متفاوت هستند اما قطعا میتوان گفت برای کودکان این روزها مناسب‌تر و آموزشی‌تر بوده و با گزینش بیشتری انتخاب می‌شوند. اما در گذشته کمتر به این موارد توجه می شد. یکی از کاربران توییتری با انتشار این تصاویر نوشت: «با ما از فیلم های ترسناک صحبت نکنید، چرا که ما با همچین برنامه‌هایی کودکی‌مان را گذرانده‌ایم»

البته این روزها برنامه‌های متنوعی در ایران تولید شده که متناسب با فرهنگ ایرانی - اسلامی ما است. کافی است کمی شبکه تخصصی کودکان را تماشا کنید تا این پیشرفت  ادامه میدهد.