به گزارش خبرنگار مهر، مسلم رحمانی صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: شرکت گاز استان بوشهر از جدیدترین شرکتهای گاز استانی است. از ۳۷ شهر استان بوشهر ۳۶ شهر دارای نعمت گاز هستند.
وی با بیان اینکه ۹۹ درصد خانوارهای شهری از گاز بهرهمند هستند، اضافه کرد: تعداد مشترکین شهری ما از این میزان کمتر است. ما فضای ایجاد اشتراک را فراهم کردهایم و آماده اشتراکپذیری است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر خاطرنشان کرد: تا سال ۹۶ در استان بوشهر ۱۷ روستا دارای گاز بودند که اکنون ۴۱۴ روستا دارای گاز هستند و ضریب نفوذ خانوار روستایی به ۹۶ درصد رسیده است.
وی به اجرای ۴۰۰ کیلومتر خط تغذیه و انتقال اشاره کرد و افزود: ۱۹۵ هزار مشترک در شهرها و روستاهای استان بوشهر از نعمت گاز برخوردار هستند. ۱۳.۵ میلیارد مترمکعب سالانه فروش گاز داریم.
مصرف ۹۸ درصد گاز در صنایع
رحمانی با بیان اینکه بیشترین فروش گاز استان بوشهر در بخش خانگی است، تصریح کرد: صنایع بزرگی در استان داریم که ۹۸ درصد از مصرف گاز استان را بخش صنعت دارند.
وی با اشاره به اجرای ۷۰۰ میلیارد تومان طرح و پروژه در عرصه گازرسانی استان بوشهر، خاطرنشان کرد: در سال گذشته اقدامات خوبی را در راستای گازرسانی داشتیم که میتوان به گازرسانی به جزیره شیف اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر با بیان اینکه گازرسانی به شیف توسط پیمانکاران ایرانی انجام شد، تصریح کرد: این پروژه با سختیهای بسیار زیادی روبرو بود و در کمترین زمان ممکن پروژه را اجرا کردیم.
وی ادامه داد: گازرسانی به جزیره شیف با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان انجام شد.
اتصال پتروشیمیها به شبکه گاز
رحمانی به ظرفیتهای و پتانسیلهای استان بوشهر اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف مهم شرکت گاز استان بوشهر گازرسانی به صنایع استان بوشهر است. شش نیروگاه استان از نعمت گاز بهرهمند هستند و همه پتروشیمیها در قالب دو قرارداد از نعمت گاز بهرهمند هستند و ارزش افزوده ارزشمندی را برای کشور ایجاد میکنند.
وی از اتصال گاز به پتروشیمی متانول کاوه در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: سه کارخانه سیمان در دستور کار قرار گرفت و سال قبل کارخانه سیمان مند دشتی به خط گاز سراسری متصل شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر از گازرسانی به همه شهرکهای صنعتی استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: گازرسانی به ۱۸۵ صنعت در برنامه گاز استان بوشهر قرار گرفت تا شاهد جایگزینی گاز به جای سوخت مایع باشیم که ۱۵۴ صنعت تاکنون اجرایی شده است که بیش از ۱۰ میلیون لیتر صرفهجویی در سوخت مایع را در پی داشته است.
وی از اجرای ۱۱ هزار انشعاب در سال گذشته اشاره کرد و افزود: سال گذشته گازرسانی به ۱۰۰ صنعت برای ما تعریف شده بود که به ۱۳۰ صنعت گازرسانی انجام شد.
رحمانی با اشاره به نوبودن و استاندارد بودن شبکه گاز استان بوشهر خاطرنشان کرد: از نظر هدررفت گاز در شبکههای گازرسانی استان وضعیت خوبی داریم.
کیفیسازی گازرسانی
وی در زمینه کیفیسازی گازرسانی نیز بیان کرد: سیاستی به همه شرکتهای زیرمجموعه شرکت ملی گاز اضافه شده است که از کمیتها عبور کنیم و شاهد کیفیتبخشی باشیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر به قرائت و توزیع آنی گاز برای همه مشترکین گاز اشاره کرد و ادامه داد: مجوز گازرسانی به سه روستای باقیمانده بالای ۲۰ خانواره استان بوشهر گرفته شده است و امسال و سال آینده گازرسانی به ۴۱ روستای باقیمانده انجام خواهد شد.
وی اعتبارات سال جاری این شرکت را ۱۴۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در هفته دولت امسال ۵۰ پروژه را افتتاح و دو پروژه را نیز آغاز خواهیم کرد.
رحمانی از کسب تندیس زرین خدمات سبز توسط شرکت گاز بوشهر خبر داد و اضافه کرد: رتبه برتر جشنواره شهید رجایی، رتبه برتر جشنواره سرآمدی شرکت گاز، تندیس مدیریت مالی ایران، شرکت پژوهشی برتر، روابط عمومی برتر، پژوهشگر برتر وزارت نفت و . . . از دیگر افتخارات ما بوده است.
وی در مورد گازرسانی به جزیره خارگ بیان کرد: گاز موجود در خارگ قابلیت استفاده به عنوان گاز خانگی ندارد. قرارداد اولیه با پتروشیمی خارگ برای گازرسانی به جزیره امضا شده است که اجرای این طرح گام مهمی خواهد بود.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر یکی از مهمترین برنامهها را وصول مطالبات شرکت گاز دانست و ادامه داد: مردم استان بوشهر همراهی خوبی را دارند و در زمینه وصول مطالبات هم شاهد وضعیت خوبی هستیم.