به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست مسائل و موضوعات مرتبط با حفاظت و مدیریت پستانداران و پرندگان وحشی از جمله برآورد جمعیتها و کاهش تعارضات و آسیبها مورد بررسی قرار گرفت.
حمید ظهرابی معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست گفت: انگیزه اصلی برگزاری این نشستها، بررسی کاستیها و نواقص موجود و تلاش برای رفع آنها در جهت حفاظت پایدار از گونههای پرندگان و پستانداران است.
وی اضافه کرد: از اعضای کمیتههای تخصصی میخواهم که ضمن آسیبشناسی فعالیتهای مختلف در جهت حفاظت از گونهها، فهرستی از راهحلها و اقدامات موثر مبتنی بر اصول و قواعد علمی روز را تهیه کنند تا راهگشای سازمان حفاظت محیط زیست در حفاظت موثر و پایدار باشد.
ظهرابی همچنین با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی دقیق و علمی درباره حفاظت از گونهها در سطح جامعه، حضور در فضای رسانهای و اطلاعرسانی را به منظور تنویر افکار عمومی و ارتقای دانش جامعه و آگاهی مطالبهگران اجتماعی را از ضروریات حفاظت برشمرد و خواستار اهتمام بیشتر مدیران، متخصصان و کارشناسان این حوزه در اطلاعرسانی علمی به جامعه شد.
در ادامه این نشست، شرکت کنندگان در خصوص برخی موضوعات مرتبط با مدیریت حیات وحش و چگونگی اجرای برنامههای میدانی به بحث و تبادل نظر پرداختند. همچنین مقرر شد تا مسایل تخصصی مربوط به پرندگان و پستانداران در کمیتههای تخصصی جداگانهای با حضور متخصصان هر حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرند.
دومین نشست مشترک کمیتههای مشورتی تخصصی پستاندارن و پرندگان وحشی با حضور معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش، همچنین رؤسای گروههای تخصصی، اعضای منتخب ادارات کل حفاظت محیط زیست برخی استانها، نمایندگانی از سازمانهای مردم نهاد و نماینده پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار در سالن جلسات معاونت محیط طبیعی برگزار شد.