استاندار خراسان جنوبی با اشاره به مصوبه دولت مبنی بر الحاق شهرستان فردوس به خراسان جنوبی گفت: با توجه به اقتضای منافع ملی همچنین لزوم خدمت رسانی بیشتر به مردم این منطقه، شهرستان فردوس باید جزء استان خراسان جنوبی شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید صولت مرتضوی امروز در دیدار جمعی از خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و دانشجویان شهرستان فردوس افزود: یکی از اهداف دولت در این الحاق، خدمت رسانی بهتر است و بی شک این کار با انجام کارشناسی های دقیق و مستمر صورت گرفته است.


وی با بیان این که هیچ گونه نگرانی از این الحاق وجود ندارد، گفت: آبادانی فردوس با انجام هزینه کمتر یکی دیگر از اهداف بوده و به فضل الهی این کار در حال روال طبیعی است و هیچ دغدغه ای در انجام آن وجود ندارد.


به گفته استاندار خراسان جنوبی، مصوبه دولت در زمینه الحاق فردوس به خراسان جنوبی برگشت ناپذیر است و استاندار خراسان رضوی نیز به دنبال اجرای این مصوبه است که امیدواریم با اجرای هر چه زودتر این مصوبه شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش فردوس باشیم.


مرتضوی خاطر نشان کرد: ما در سال جاری اعتبارات فردوس را 12 درصد افزایش دادیم که این مبلغ 2 برابر اعتبار سال گذشته این شهرستان است.

 

پیش از این مصوبه هیات دولت در خصوص الحاق شهرستان فردوس به استان خراسان جنوبی از سوی وزیر کشور به استانداران خراسان جنوبی و رضوی ابلاغ شده بود.


بر اساس آن ابلاغیه به پیشنهاد وزیر کشور با تصویب هیات دولت به استناد ماده 13 قانون تعاریف و روابط تقسیمات کشوری شهرستان فردوس و بخش های تابعه آن از خراسان رضوی انتزاع و به خراسان جنوبی می پیوندد.