خرم‌آباد- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان از افتتاح ۱۵ پروژه حوزه منابع طبیعی این استان در هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیرزاد نجفی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران از افتتاح ۱۵ پروژه حوزه منابع طبیعی با اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان در هفته دولت خبر داد.

وی با اشاره به اینکه ۲ پروژه مربوط به افتتاح پایگاه اطفاء حریق استان در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع است، خاطرنشان کرد: همچنین پاسگاه حفاظتی میانکوه غربی در زمینی به مساحت ۱۵۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیون ریال افتتاح خواهد شد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان اظهار داشت: مابقی پروژه های افتتاحی در هفته دولت مربوط به طرح های آبخیزداری شامل افتتاح بندهای سنگی ملاتی و خاکی در شهرستان های استان است.